Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Fatih Beyazıt’ta biri polis 7 kişinin silahlı çatışmada yaralandığı olayda 9 kişi de gözaltına alındı.

Fatih Beyazıt’ta biri polis 7 kişinin silahlı çatışmada yaralandığı olayda 9 kişi de gözaltına alındı.
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2022 15:59
306
A+
A-

Fatih Beyazıt’ta biri polis 7 kişinin silahlı çatışmada yaralandığı olayda 9 kişi de gözaltına alındı.

Yayınlanan görüntülerde çatışma anlarında polise defalarca ateş edildiği, polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor.

TURİSTLER DÜKKANLARA SIĞINDI

Olay sabah saat 10 sıralarında yaşandı. Yaralıların hastaneye kaldırılması sonrası özel hareket polisleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Görüntülerde çarşıyı gezen turistlerin de çatışmanın ortasında kaldığı ve dükkanlara sığındığı görüldü.

BEYAZIT’TAKİ ÇATIŞMANIN NEDENİ NE?

Kavganın sebebi ile ilgili DHA’nın sorularını yanıtlayan Selim Kanat şunları söyledi:

“6-7 yıl o dükkanda çalıştım. Yan dükkanda ayakkabı satıyorlar. Mahmut diye bir arkadaş onun da geçen sene abisini vurdular. Abi vurulduktan sonra 1 buçuk yıldır dükkan açmıyordu. Bugün dükkanlarını açtılar olay patlak verdi. Dükkan yaklaşık 2 yıldır açılmıyor. Bir iki kere açmaya çalıştılar yine kavga çıktı. Sabah 07.00’de dükkanı açıyor. İlk başta sözlü tartışma çıkıyor. Daha sonra çatışma çıkıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.