Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Finikede Kira Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor.!

Finikede Kira Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor.!
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2022 17:10 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2022 18:15
636
A+
A-

Finike İlçesinde kira fiyatları yükselmeye devam ediyor, yükselişi durmayan  kira fiyatları her gecen gün yükseliyor.

Kira Fiyatları da otomobil Fiyatları gibi siteler sayesinde yükselmeye devam ediyor. Kiralık ilan sitelerinde kira fiyatları artarak devam ediyor.

Ev sahibi kiraya verecek olduğu daire için ilan sitesi girerek diğer kira fiyatlarına bakarak fiyatlandırmaya başladılar, bir evin kira fiyatı sabah 2000 bin tl ise öğleden sora aynı ilan 3000 bin yükseliyor. Ve bu yükseliş diğer ilan sahipleri de benim evim budan daha iyi ve okul ana cadde yakın diğere 4000 bin yükseltiyor. Diğer ev sahibi de 5000 bin yazıyor. Ve kira fiyatları bu şekilde yükselmeye devam ediyor.

Devlet yetkililerin bu sitelere müdahale ederek fiyat artışlarının önüne geçmesi gerekmektedir. Her ile ve ilçeye  kira tespit komisyon kurularak kira fiyatlarını dengelenmesinin önüne geçilmesi gerekmektedir.

Finike de Kiralık daire fiyatları 3000 bin tl ile 7000 bin arası değişmektedir, Asgari ücret  4.250 olduğuna göre asgari ücretli kişilerin  anca Konteyner kiralayarak yaşaması gerekmektedir, bu  kira fiyatlarına göre.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.