Dolar 32,5130
Euro 34,8150
Altın 2.425,55
BİST 9.707,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 30°C

Finike On İki Derslik Kreş Açılıyor.!

Finike On İki Derslik Kreş Açılıyor.!
REKLAM ALANI
18 Ocak 2022 14:36
888
A+
A-

Finike On İki Derslik Kreş Açılıyor.!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kreş sayısını arttırıyor. Büyükşehir, beş ilçede daha çocuk kreşi ve gündüz bakımevi açacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her ilçeye kreş sözünü yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kadınların çalışma hayatında daha aktif yer alabilmesi ve çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilmeleri amacıyla Antalya’nın beş ilçesinde daha çocuk kreşi ve gündüz bakımevi açmak için düğmeye bastı.

BEŞ İLÇEDE 60 DERSLİK

Daha önce Cam Piramit, Yenigün, Gündoğmuş, Serik, Kaş Kreş ve Gündüz Bakımevlerini hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Kanal Mahallesi’nde 18 derslikli, Muratpaşa Güzeloba Mahallesi’nde 12 derslik, Kumluca’da 13 derslik, Finike’de 12 derslik ve Manavgat 5 derslikli kreş açacak. Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkanın sağlanacağı kreşlerde alanında uzman meslek elemanlarınca eğitim verilecek. 36-72 aylık çocuklara hizmet verecek kreşlerde çocuklar nitelikli bir eğitim alarak kaliteli bir zaman geçirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.