Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Finike’de İnşaaat Firması Öz Ulutaş İnşaat.! Satılık Daireler..

Finike’de İnşaaat Firması Öz Ulutaş İnşaat.! Satılık Daireler..
REKLAM ALANI
15 Temmuz 2021 16:02 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2021 17:13
690
A+
A-

Finike’de saygın inşaat şirketleri arasında yer alan Öz Ulutaş  İnşaat, 20  yıllık tecrübeyle yenilik ile  yarışan yenilenmiş yapılar üretiyor.

 

Öz Ulutaş  İnşaat’tan Sahilkent ’ta dev proje!

Finike’nin saygın inşaat şirketleri arasında yer alan Öz Ulutaş  İnşaat, 20  yıllık tecrübeyle yeni ile  yarışan yenilenmiş yapılar üretiyor.

Öz Ulutaş  İnşaat’tan Sahilkent ’ta dev proje!

 

Sahilkent Mahalle shel arkası  5 katlı,   2  blokta toplam 18  daireden oluşan proje,  2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuyor.

 

SHEL ARKASI EVLERİ  PROJESİNDE ZENGİN SOSYAL DONATILAR DA DİKKAT ÇEKİYOR.

Merkeze yakın ama şehrin karmaşa ve stresinden uzak bir yaşamın kapılarını açan “shel arkası  Evler”de  lüks standart olarak sunuluyor. Bütün detayların düşünüldüğü projede, bir çok imkan sunuluyor.

 

Öz Ulutaş inşaat’ın genç patronu Yusuf Ulutaş “İnşaata başladığımız her arsanın üzerinde, sadece yeni bir bina değil, yeni bir güven inşa ettik. Yaptığımız binalar büyüdükçe, insanların ve finansman kuruluşlarının bize olan güvenleri de büyüdü  ve Öz Ulutaş İnşaat, sadece bir   inşaat şirketi markası değil, güven duygusunun yeni simgesi oldu.

İnşa ettiğimiz güven, binalarımızın piyasadaki en uygun kredi koşullarıyla satılabilmesinin yolunu açtı. Yeni geliştirdiğimiz projelerimiz, henüz yapım aşamasında olduğu sürelerde adeta yok sattı. Her yeni projemiz, bir öncekinden çok daha iyi oldu” dedi.

Şirketin  değerleri ve önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili de bilgi veren Yusuf Ulutaş, şunları kaydetti: “İlk inşaatımızdan halen devam etmekte olan projelerimize kadar hiçbirinde verdiğimiz sözlerin aksamamış olması ve kalplerde edindiğimiz kalıcı yerimiz, şirketimizi büyüten en büyük değerlerimizdir.

 

Kalite hedeflerimize ulaşmak için her zaman en iyi çözüm ortakları, tedarikçiler ve çalışanlarla işbirliği yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda değişik projelerde yer almak, Finike’de  en iyi inşaat firmalarından biri olmak istiyoruz.”

ADRES: SAHİLKENT KUM MAHALLESİ SHEL PETROL ARKASI

FİNİKE/ANTALYA

GSM. 0532 546 98 77

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.