Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Finike’de Kira Fiyatları Nereye Gidiyor.!

Finike’de Kira Fiyatları Nereye Gidiyor.!
REKLAM ALANI
29 Mart 2022 19:36 | Son Güncellenme: 30 Mart 2022 09:48
618
A+
A-

FİNİKE’DE KİRALAR NEREYE GİDİYOR;FİNİKE’DE KİRALIK DAİRELER NEDEN YÜKSELİYOR:

İnşaat Sektörünün En Hareketli Olduğu Yerlerin Başında Gelen Finike’de Kiralar El Yakıyor. Kentsel Dönüşüm İle Birlikte  Kiralık Evler Finike’de Kıymete Bindi.

İnşaat sektörünün en hareketli olduğu yerlerin başında gelen Finike’de kiralar el yakıyor. Kentsel dönüşüm ile birlikte Finike’de kiralık evleri kıymete bindi.

Yeni bitmiş binalarda konumuna göre kira fiyatları 1500 ile 3.000 lira arasında değişirken, eski yapı denilen 15-20 yıllık binalarda ise kiralar 700 ile 1500 TL arasında değişiyor. Memur kenti olarak bilinen Finike ilçesine, gelen memur artık ev bulmak zorlanmaya başladı ve kiralar çok yüksek olmasından dert yanıyorlar.  Finike’de olup  yeni evlenecek olan  gençler kira fiyatları  yüzünden evlenmeyi bile ertelemeyi düşünüyorlar. Finike’nin büyük çoğunluğu asgari ücret ile geçinmeye çalışıyor.  Finike’de Ev arayanları şaşkına çeviren bu durum, kiracıları kara kara düşündürüyor.

FİYATLAR TEPKİYE NEDEN OLUYOR

Özellikle  FİNİKE  merkezde  şehir merkezinde olması ve Okul, Hastaneye ve Hükümet konağı gibi vb. yerleri yakın olan evleri kirası iki bin ile üç bin  arası değişiklik gösteriyor. Kiralık ev arayanlar ise ödediğimiz kiralar ile daire alsak aylık kredi taksitini öderiz diyorlar, Finike’de şuan sobalı 20 30 yıllık evler bile şuan kiraları 700 ile 1500 arasında değişiyor. Bu fiyatlarda kiracılar tarafından tepki neden oluyor. finike haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.