Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Her Hafta Ayrı Bir İlçede Bulunan Mobil Halk Etten Antalyalılar Memnun.!

Her Hafta Ayrı Bir İlçede  Bulunan Mobil Halk Etten Antalyalılar  Memnun.!
REKLAM ALANI
11 Nisan 2022 15:14 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2022 23:32
258
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hayata geçirdiği Halk Et Projesi Antalyalıları uygun fiyatlı ve kaliteli etle buluşturuyor. Halk Et’in şubeleri ve mobil tırı gittiği her ilçede büyük bir talep görüyor. Piyasaya göre Halk Et’ten daha uygun fiyata et aldıklarını belirten Antalyalılar, eti uygun fiyata almanın mutluluğunu yaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 2019 yılında hayata geçirdiği Halk Et Projesi ile Antalyalılar ucuz ve sağlıklı et ürünlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik’te bulunan satış mağazalarının yanı sıra mobil satış tırı ile ilçeleri gezen Halk Et, uygun fiyatı ile vatandaşların gözdesi. Antalyalılar, artan fiyatlarla birlikte sofrasının et ihtiyacını karşılayabilmek için Halk Et’i tercih ediyor.

Fiyatlar Daha Uygun

Halk Et satış mağazalarında dana kıymanın fiyatı 95.90 TL, dana kuşbaşı ise 119.90 TL’den satışa sunuluyor. Halk Et satış mağazaları ve mobil tır gittiği her ilçede vatandaşların uğrak noktası oluyor. Halk Et projesinin hayata geçtiği günden itibaren 376 bin 509 kişi toplamda 845 bin 863 kilogram et satın aldı. Kepez İlçesi Zafer Mahallesi’ndeki Halk Et şubesinden alışveriş yapan Didem Akkoç, fiyatların daha uygun ve daha lezzetli olmasından dolayı Halk Et’i tercih ettiğini söyledi. Halil Akar ise fiyatların dışarıya oranla 30-40 TL daha uygun olduğunu kaydetti. Hacer Tahtabaş isimli vatandaş ise “Halk Et’ten çok memnunuz, sürekli buradan alışveriş yapıyoruz. Böyle bir hizmeti sunduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Adem Korkmaz ise fiyatların piyasaya göre daha uygun olduğu için tercih ettiklerini kaydetti.

Mobil Tır Yoğun Talep Görüyor

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde Halk Et’in mobil tırından alışveriş yapan Turhan Güder ise son zamanlarda artan et fiyatların dert yanarken, “346 TL’ye 2.5 kilo et alabildim. Eskiden o fiyata keçi alıyorduk. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun. Halk Et çok iyi, kasaplara göre fiyatı oldukça uygun” dedi.

Murat Erkiş isimli vatandaş da Ramazan ayı dolasıyla et almaya geldiğini, vatandaşın artan fiyatlar nedeniyle bir ay yerine artık yıl boyu oruç tuttuğunu dile getirdi.

Korkuteli’nin köyünde yaşadığını söyleyen Fatma Önal, “Fiyatlar dışarıya oranla çok iyi, buraya böyle bir hizmetin yapılması çok güzel çok beğeniyoruz. Her hafta bir miktar etimi almaya geliyorum. Çok güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Üreticiye Destek

ANET Genel Müdür Yardımcısı Buğra Samsunlu ise 4 şube ve bir mobil sağış mağazası ile hizmet veren Halt Et’in açıldığı günden itibaren Antalyalılardan çok yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Buğra Samsunlu, “Vatandaşlarımızın ekonomik ve sağlıklı ete rahat ulaşabilmeleri için mağazalarımızda hizmet vermekteyiz. Yaptığımız indirimler ile vatandaşların kırmızı et alma bütçelerine yüzde 25 katkı sunuyoruz. 917 yetiştiricimizden canlı hayvan satın alarak, yetiştiricilerimizin canlı hayvan üretmeleri noktasında katkı sağlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.