Dolar 32,3369
Euro 35,1195
Altın 2.238,84
BİST 8.770,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

İl Emniyet Müdürü  Mehmet Murat Ulucan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
REKLAM ALANI
28 Ekim 2021 17:28 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2021 18:12
432
A+
A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan Millî Mücadele’nin Büyük Zafer’le noktalanmasını takiben Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir” dediği Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Demokrat, hür, medeni ve devletine sadık Türk milleti tarihte nasıl esir olmadıysa, devletsiz kalmadıysa bundan sonra da esir olmayacak, devletsiz kalmayacaktır.

 

Milletimiz, iç barışımızı, bütünlüğümüzü bozmaya, birlik ve beraberliğimizi zaafa uğratmaya çalışan, kardeşliğimize kasteden, tek vatan, tek bayrak, tek devlete karşı olan bölücü, yıkıcı her türlü tehdit ve yapıya karşı kararlı bir şekilde gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bugün de vermektedir. Bu bilinçle devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirme gayretindeyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. Yıl dönümünü kutluyorum.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.