Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

İsmail Baha Sürelsan Konservatuar Kayıtları Başladı.!

İsmail Baha Sürelsan Konservatuar Kayıtları Başladı.!
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2022 17:43
315
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı kış dönemi kayıtları başlıyor.

 

Sanatın pek çok dalında akademik düzeyde eğitim veren Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda, 2022-2023 kış dönemi için ön kayıtlar başlıyor. Eğitim Bölümleri ve Enstrüman Kursları için Ön kayıtlar 29 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında www.antalya.bel.tr adresinden online olarak yapılabilecek.

Enstrüman Eğitimi

Enstrüman kursları kapsamında piyano, gitar, keman, bağlama, yan flüt, mandolin, viyolonsel, viyola, ud, kanun, ritim, mey, kaval ve sipsi eğitimi verilecek. Konservatuvar’da ayrıca Kadınlar Korosu, Çoksesli Koro, Çoksesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Türk Halk Müziği Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu ve Türk Sanat Müziği, Gençlik Korosu da açılacak.

Başvuru Sonrası Yetenek Sınavı 

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda enstrüman ve koro eğitimlerinin yanı sıra Sahne Sanatları kursları da açılacak. Bu kapsamda modern dans, yaratıcı drama ve dramatik yazarlık dallarında tiyatro, halk oyunları ve şan eğitimleri verilecek. Yaş sınırlaması her branş için farklılık gösteren kursların yanı sıra başvuru sonrası yetenek sınavı tarihleri 1-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.