Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C

İyi Parti Kumluca İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması.!

İyi Parti Kumluca İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması.!
REKLAM ALANI
11 Kasım 2021 10:51 | Son Güncellenme: 11 Kasım 2021 10:56
260
A+
A-

KUMLUCA İYİ PARTİ BASIN AÇIKLAMASI
“ İYİ “ ler hareketinin cesur ve koca yürekli insanları, saygıdeğer dava arkadaşlarım. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.
Cumhuriyetimizin kurucusu, mazlum milletlerin öncüsü, bugün olduğu gibi o gün de kendi istikbalini düşünenlere inat, milletin istikbalini düşünen büyük önder M. Kemal ATATÜRK’ ü ölümünün 83. Yılında rahmet ve özlemle anıyoruz.
Değerli dava arkadaşlarım; Milletimize adil ve hür bir yaşam sunmak, memleketimize huzur, bereket ve güven getirmek için çıktığımız

“İYİ” ler hareketi yolunda önümüzü kesmek için her türlü entrikayı çeviren bir siyaset anlayışıyla karşı karşıyayız.
Son günlerde İYİ Partimizin yükselişini görenler önümüzü kesmek, milletimizle aramıza barikat koymak istiyorlar. Genel Başkanımızın Bingöl ziyaretinde bu provokasyonlara bir yenisi daha eklenmiştir.

Milletvekili Lütfü TÜRKKAN öfkesine yenik düşerek bir hata yapmıştır. Bu yanlış davranışı tasvip etmiyoruz ve eleştirilerin tümüne saygıyla yaklaşıyoruz.
Tasvip etmediğimiz gibi başkaları gibi “ Hırsız bizim hırsızımız.” demiyor, örnek olsun diye gereğini yapıyoruz.Tabii ki tasvip etmiyoruz, fakat ;Türk çiftçisine ananı da al git derken sus pus olanlar,84 milyon Türk milletinin anasına küfür edenlere ballı ihaleler verilirken konuşmayıp kafasını öne eğenler,Şehit anasını mahkemede süründürülürken görmezden gelenler,
Şehit babasına haciz gönderilirken korkup sinenler, Dinimizle alay edip makaraya saranlar karşısında dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak bir ahlak dersimiz yoktur.

Bizim “Milliyetçiliği ayaklar altına aldık.” diyenlerle yol yürüyenlerden alınacak ülkücülük dersimiz de yoktur.
Bize 2 yıldır zillet, illet diye küfredilirken neredeydiniz?
Genel Başkanımıza her türlü hakaret edilirken ne yapıyordunuz?
Sadece peygamberlere mahsus olan sünnet, reise atfedilirken neredeydiniz?
Cennetten tapu dağıtılıp, şirk küfrüne girerken neredeydiniz?
Bebek katilinin TRT de mektubu okutulurken ne iş tutuyordunuz?
Bebek katilinin kardeşi TRT de konuşturulurken ülkücülük duygularınız mı körelmişti ?
Keşke yunan kazansaydı diyen fesli Kadirin arkasında dizilirken nerdeydiniz,

Bunlar düpedüz millete küfretmek değil miydi? Artık milletin aklıyla alay etmekten vazgeçin.
Adalet herkes için geçerlidir. Adalet zayıfken değil güçlü iken istenmelidir.
Saygıdeğer dava arkadaşlarım.
Ahlaklı ve vicdanlı bir siyaset yaparken, elbette önümüze çıkıp yolumuzu kesmek isteyenler, bizi karalamak isteyenler olacaktır. Biz en az bizi hain ilan edenler kadar vatanımızı ve milletimizi seviyoruz.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını ve bölünmez bütünlüğünü son nefesimize kadar savunacağız.
Dün olduğu gibi bugün ve yarın her türlü iç ve dış mihraklara karşı Kuvvayımilliye ruhumuz canlı olacaktır.
Gerçek ülkücü; Muhsin YAZICIOĞLU başkanın dediği gibi, VATAN AŞKI MAYA GİBİDİR, SÜTÜ BOZUK OLANLARDA TUTMAZ deyip yolumuza yılmadan devam edeceğiz.
Hepinizi Sevgi ve Saygı ile Selamlıyorum

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.