Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Kaş Ova Spor Salonunda Sona Yaklaşıldı.!

Kaş Ova Spor Salonunda  Sona Yaklaşıldı.!
REKLAM ALANI
31 Mart 2022 14:18 | Son Güncellenme: 31 Mart 2022 15:46
245
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, inşaatını tamamladığı Kaş Ova Spor Salonu Projesi’nde ısıtma, soğutma, zemin kaplama ve tribün imalatlarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kaş İlçesi Ova Mahallesi’nde yer alan çok amaçlı spor salonu projesi toplam 18 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edildi.  2 bin 600 metrekare kapalı alana sahip spor salonunun inşaat aşaması 7 milyon 555 bin TL bedel ile tamamlandı.

İkmal İhalesi Yapıldı

Spor salonunun ikmal ihalesi 6 milyon 700 bin TL +KDV bedel ile gerçekleştirildi ve sözleşmesi imzalanarak çalışmalara başlandı. Bu ihale kapsamında çevre düzenlemesi, elektrik, ısıtma, soğutma, zemin kaplama ve tribün imalatları yer alıyor. Projenin tamamlanmasıyla Ova Spor Salonu, Kaş’ın en önemli spor merkezi olacak.

Birçok Spor Dalına Ev Sahipliği Yapacak

Bölge halkının daha iyi fiziki şartlar da spor yapabilmesi amacıyla tüm detayların düşünüldüğü Kaş Ova Spor Salonu Projesi, voleybol, hentbol, basketbol gibi birçok spor dalına ev sahipliği yapacak. Projenin zemin katında değişik ebatlarda 4 adet soyunma odası mevcut. Aynı zamanda bu katta seyircilerin kullanabileceği bir kafeterya ve tuvaletler bulunuyor. Üst katta ise 6 adet ofis, 1 adet hakem odası, tuvaletler ve personelin kullanabileceği bir adet mutfak yer alıyor. Proje kapsamında açık alanda ise 60 araçlık otopark da bulunuyor.

Modern Bir Spor Salonuna Kavuşacak

İleriye dönük olarak zamanla farklı spor tesislerinin ve farklı birimlerin de yer alabilmesine olanak sağlayacak şekilde planlanan projede bu tesisler için rezerv alan da bulunuyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’ın Ova Mahallesi’ne modern bir spor salonu kazandıracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.