Dolar 32,5372
Euro 34,8746
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Kaş serinlemek için girdikleri sulama havuzunda

Kaş serinlemek için girdikleri sulama havuzunda
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2021 10:27 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2021 22:28
293
A+
A-

Şanlıurfa’dan gelerek Kaş’a bağlı Dirgenler Mahallesi’ndeki seralarda günlük işçi olarak çalışan Mustafa Eldemir (26) ve arkadaşı Abdulaev Gokhak (28), serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğularak hayatlarını kaybettiler.

Arkadaşını kurtarmak isterken birlikte boğulmuşlar

Kaş ilçesinde, serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğulan Mustafa Eldemir (26) ile arkadaşı Gürcistan uyruklu Abdulaev Gokhak’ın (28) cansız bedenlerinin birbirine sarılı halde bulunduğu ortaya çıktı. Mustafa Eldemir’in yüzme bilmeyen Abdulaev Gokhak çırpınmaya başlayınca kurtarmaya çalıştığı, bu sırada iki arkadaşın birlikte boğulduğu tespit edildi.
Şanlıurfa’dan geldikleri Kaş’a bağlı Dirgenler Mahallesi’nde 4 yıldır seralarda günlük işçi olarak çalışan Mustafa Eldemir ile arkadaşı Abdulaev Gokhak, dün ailelerine serinlemek için kaldıkları bölgeye yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan yapay sulama havuzuna gideceklerini söyleyerek, evlerinden ayrıldı. Eldemir ve Gokhak’tan bir süre sonra haber alamayan yakınları, gittikleri sulama havuzunun kenarında iki arkadaşın ayakkabılarını buldu.
İhbar üzerine bölgeye gelen Kaş Jandarma Komutanlığı ekiplerinin talebi doğrultusunda bölgeye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi sevk edildi. Havuza giren SAK timine bağlı dalgıçlar, iki arkadaşın cansız bedenine ulaştı.
ARKADAŞINI KURTARMAK İSTERKEN İKİSİ DE BOĞULDU
Mustafa Eldemir ile Abdulaev Gokhak’ın cansız bedenlerinin birbirine sarılı halde bulunduğu belirtildi. Yapılan incelemede yüzme bilmeyen Abdulaev Gokhak’ın çırpınmaya başladığı, Mustafa Eldemir’in durumu fark edip kurtarmak istediği, bu sırada iki arkadaşın birlikte boğulduğu tespit edildi.
ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU 40 GÜN ÖNCE DOĞMUŞ
Mustafa Eldemir’in evli ve 3 çocuk babası olduğu, üçüncü çocuğunun 40 gün önce dünyaya geldiği ifade edildi. Abdulaev Gokhak’ın ise yabancı uyruklu bir kadınla yaşadığı bildirildi. İki arkadaşın boğulduğu yapay sulama havuzunun yanlarında çalıştıkları sera sahibi E.Ö.’ye ait olduğu kaydedildi.
Eldemir ve Gokhak’ın cansız bedenleri Kaş Devlet Hastanesi’ne, buradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mustafa Eldemir ve Abdulaev Gokhak’ın cenazelerinin işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.