Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Kemersiz Toka Takma Hayattan Kopma

Kemersiz Toka Takma Hayattan Kopma
REKLAM ALANI
5 Temmuz 2022 19:21
268
A+
A-

Kemersiz Toka Takma Hayattan Kopma

Antalya Valisi Ersin yazıcı Demre İlçesi’nde Jandarma trafik kontrol noktasını ziyaret edip, Jandarma Komutanlığı’nın “Kemersiz Toka Takma, Hayattan Kopma” projesi kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Emniyet kemeri takmanın ölümlü kazaların engellenmesindeki önemine vurgu yaparak sürücüleri kemer takmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.


Çocukları Tebrik Etti
Vali Ersin Yazıcı, Demre ziyaretleri kapsamında trafik kontrol noktasını ziyaret etti. Trafik kontrol noktasında Vali Yazıcı’yı anne ve babalarının kullandıkları araçlardaki tokaları getiren çocuklar karşıladı. Çocukların bu örnek davranışlarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Hepinizi tebrik ediyorum. Çok doğru bir iş yaptınız. Emniyet kemeri hayat kurtarır. Sürücüler bu tokaları takarak can güvenliklerini tehlikeye atıyorlar. Ne mutlu ki anne babalarınıza sizin gibi bilinçli çocukları var. Büyüklerinizi uyarın. Sakın toka takmasınlar. Emniyet kemerlerini düzgünce takarak yola öyle çıksınlar. Sizler de arka koltukta otursanız dahi emniyet kemerinizi mutlaka takın. Anneleriniz, babalarınız, büyükleriniz fark etmez kimin kemer yerine toka taktığını görürseniz hemen alın ve jandarma ya da polis abilerinize, ablalarınıza getirin. Sizler bilinçli olduğunuz sürece büyükleriniz de daha bilinçli olacaktır. Her birinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum.” ifadelerini kullandı.

Bayramı Yasa Boğmayalım
Toka getiren çocuklarla sohbet eden Vali Yazıcı, çocuklara sinema bileti, akvaryum bileti, boyama kitabı gibi hediyeler verdi. Çocukları ve ailelerini trafik kuralarına uyma noktasında daha bilinçli olmaya davet etti.

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte trafikte yoğunluğun daha da artacağına vurgu yapan Vali Yazıcı; “Kurban Bayramımız da yaklaşıyor. Lütfen sevdiklerimizle mutlu huzurlu geçireceğimiz bayramımızı trafik kazaları yüzünden yasa, hüzne boğmayalım.  Ekiplerimiz yollarda sizlerin huzur ve güven içerisinde seyahat etmeniz için denetimlerini artırarak görev başında olacaklar. Tüm sürücülerimizi ve yolcularımızı trafik kurallarına azami ölçüde uymaya davet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.