Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Biz Esnafımızı Destekleriz.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Biz Esnafımızı Destekleriz.!
REKLAM ALANI
10 Aralık 2021 17:09
236
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2022 yılının ilk ayında yapılacak Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi. Tütüncü, “Seçimlerde bizim desteğimiz her zaman esnafımızdan yanadır. Biz esnafımızı destekleriz.” dedi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın, 2022 yılının ilk ayında yapılacak seçimleri için başkanlık adaylığını açıklayan Mehmet Ali Alkan ve ekibi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.  Belediyenin meclis salonunda gerçekleşen kabulde, başkan adayı Mehmet Ali Alkan, 6 bine yakın üye sayısı ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Antalya’nın en fazla üyeye sahip esnaf odası olduğunu söyledi. Kepez’in kendi başına bir çekim merkezi olduğunu belirten Alkan,  “Kepez bizim evimiz… Kepez’e yapılan bütün yatırımları yakından takip ediyoruz. Bu konuda da size teşekkür ediyoruz.  Taksici sayımızın bu bölgede artış göstermesi demek, burada yapılaşma var, burada hizmet var, burada gelişme var. Kepez’de sizlerle geçmiş dönemde taksici esnafıyla ilgili çok güzel çalışmalar yaptık. Taksi duraklarımızı yeniledik. Bu bölgede nakliyeci arkadaşlarımız var. Onlarla ilgilide sizlerle çok güzel çalışmalar yapacağız. “diye konuştu.

DESTEĞİMİZ ESNAFIMIZDAN YANA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sizleri çok seviyoruz. Hepinizin sevgisi benim için derin ve çok büyük” dedi. Tütüncü: “Bütün esnaf arkadaşlarımızın işinin, aşının, ekmeğinin büyümesi için biz büyük bir gayret gösterdik, gösteriyoruz ve göstereceğiz. Sizleri belediyemizde misafir etmekten dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yaklaşan esnaf odaları seçimleri için ben hepinize başarılar diliyorum. Seçimlerde bizim desteğimiz her zaman esnaftan yanadır. Biz esnafımızı destekleriz. Ben belediye başkanı olarak ben esnafın yanındayım. Ben bölgemdeki esnafımın huzur ve mutluluğu için ne yapabilirsem, onu yaparım. “ dedi.

ESNAFIN MUTLULUĞU TOPLUMUN MUTLULUĞU

“2009 yılından buyana 37 tane taksi durağını yeniledik, esnafımıza daha güzel bir ortam sunmak için çalıştık. “diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Seçimlerde tüm adaylara başarılar diliyorum. Ben her zaman esnafımızın yanındayım. Esnafın mutluluğu toplumun mutluluğu demektir. Esnafımızın emek yolculuğunda ona destek vermekten, onun yanında olmaktan, daha kutsal bir şey var mı? 2009-2017 yılları arasında Mehmet Ali Alkan başkanımla birlikte çalıştık.  Ne zaman şoför esnafıyla alakalı benim kapımı çaldıysa, destek noktasında ben onu hiçbir zaman geri çevirmemişimdir. Elimden gelen ne varsa da onu en iyi şekilde yapmak içinde gayret etmişimdir. Çünkü şoförler odası başkanı olarak onun talepleri binlerce esnaf hemşehrimizin helal para kazanma peşinde koşan yolculuğuna destek vermek demektir.

ESNAFIN EMEĞİNE SAYGI DUYMALIYIZ

Her sarı taksinin üzerinde çok büyük bir emek var. O emek bizim için kutsal. O sarı taksinin üzerinde çoluk çocuğunuzun rızkı var, nafakası var. Ve hep beraber o emeğe saygı duymak mecburiyetindeyiz. Esnafa saygı duymak mecburiyetindeyiz. İşinizi, aşınızı, ekmeğinizi büyütmek için elinizden ne geliyorsa bunu bugüne kadar en güzel şekilde yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Esnafın bütünü bizim için çok değerli, çok kıymetli.  Hiç birisini, bir diğerine tercih etmem, edemem. Kapım gönlüm tüm esnafımıza her zaman açık…  Sarı taksinin üzerindeki emeği, nakliyecinin, şoför esnafının aracının üzerindeki o emeği yüceltmek için elimden ne geliyorsa en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.