Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Çocukları Yalnız Bırakmadı.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan  Tütüncü Çocukları Yalnız Bırakmadı.!
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2022 18:30
252
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Projesi kapsamında Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği “kültür atölyesi” açılışına ve Mehmet Kemal Dedeman İlkokulunun düzenlendiği Kermes etkinliğine katılarak ebru sanatı ve el işleri yapan stantları gezdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Projesi kapsamında Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği “kültür atölyesi” açılışına Hamza Taş İmam Hatip Ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Açılış sonrası kürsüde konuşma gerçekleştiren Başkan Tütüncü “Ben de vaktiyle ortaokul yıllarımda sizin gibi imam Hatip ortaokulunda okuyordum. O zaman bizlerinde ufuk veren öğretmenlerimiz vardı, yol gösteren önderlik eden öğretmenlerimiz vardı, bize rol model olan öğretmenlerimiz vardı” dedi. Başkan Tütüncü, daha sonra öğrencilerin hazırladığı folklor gösterisini izleyerek keyifli dakikalar geçirdi.

Bende sizler gibiydim

Açılış sonrası konuşmasına devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü “Değerli okul müdürümüz kıymetli protokol misafirlerimiz, sevgili öğretmenlerim ve bizim çok sevgili öğrencilerimiz hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.” diyerek sözlerine başladı.  Ortaokul yıllarından bahseden Başkan Tütüncü “Hepimiz hoş geldik hoşluklarla geldik güzelliklerle geldik.  Ben de vaktiyle ortaokul yıllarımda sizin gibi imam Hatip ortaokulunda okuyordum. O zaman bizim de sizin gibi bize Ufuk veren öğretmenlerimiz vardı yol gösteren önderlik eden öğretmenlerimiz vardı bize rol model olan öğretmenlerimiz vardı. Şimdi o öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onları minnetle anıyoruz. Sizin öğretmenlerinize aynı bizim öğretmenlerimiz gibi… Siz sevgili evlatlarımız için sevgili öğrencileriniz için çalışıyorlar çabalıyorlar ve büyük fedakârlıklar yapıyorlar öğretmenler teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Çift kanallı eğitim

Öğrencilerin başarılı olması için sosyal ilişkilerin ve eğitimin bir arada olması gerektiğinde değinen Başkan Tütüncü “Her ne kadar derslerde başarılı olsak da hayatta başarılı olmak için bu tip sosyal çalışmalar büyük önem taşıyor. Bu tür etkinliklere katkımızın olması aynı zamanda sosyal çalışmalarda da gözümüzün kulağımızın elimizin olması gerekir. Sevgili öğretmenlerimiz siz değerli öğrencileri çift kanatlı yetiştirmeye gayret ediyorlar. Bir yandan hem dünyalık ilimleri sizlere veriyorlar. Bunun yanında sosyal alanda önemli çalışmaları size bir katkı olarak sunuyorlar. Sevgili gençler ve çocuklarımız bakın burası çok önemli, öğretmenlerimiz en sizlere milli ve manevi duygularla da sizleri hayata karşı hazır hale getiriyorlar.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.