Dolar 32,5655
Euro 34,9880
Altın 2.431,02
BİST 9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Elmalı’da

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Elmalı’da
REKLAM ALANI
23 Haziran 2022 19:22 | Son Güncellenme: 23 Haziran 2022 19:27
314
A+
A-

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Türkiye’nin elma ihtiyacını karşılayan en önemli merkezlerden biri olan Elmalı İlçesi oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın Elmalı ilçesini ziyaret etti. Tütüncü, sabahın ilk ışıklarıyla ilk ziyaretini Elmalı İlçesi’ndeki Özkur Kuruyemiş Fabrikası’na yaptı.

Fabrikayı gezen ve tesis hakkında bilgi alan Tütüncü, ardından organik ürün tesisini gezdi.  Başkan Tütüncü, her ilçede olduğu gibi Elmalı İlçesi’nde de esnafı unutmadı.

Esnaf temsilcisi oda ve kooperatifleri ziyaret etti, Hükümet Caddesi’ndeki esnafı da tek tek ziyaret ederek, istek ve taleplerini yerinde dinledi. Başkan Tütüncü’nün ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.

TÜTÜNCÜ’NÜN ÖĞLEDEN SONRA ZİYARETLERİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam edecek ziyaret programında; Kadın Kooperatiflerini, Sanayi Kooperatifini, sanayi esnafını ve şehit ailelerini ziyaret edecek.

MHP İlçe Başkanlığına da uğrayacak olan Başkan Tütüncü, günün son ziyaretini AK Parti İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.