Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Az Bulutlu
Antalya
19°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; Finike ve Batı İlçelerini Ziyaret Etti.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; Finike ve Batı İlçelerini Ziyaret Etti.!
REKLAM ALANI
8 Kasım 2021 16:52 | Son Güncellenme: 8 Kasım 2021 16:57
270
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu Antalya’nın batı ilçeleri Kaş ve Finike’yi ziyaret etti. Kaş Belediyesi’nin yatırım projelerini inceledi, esnafla kucaklaştı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; Finike ve Batı İlçelerini Ziyaret Etti.!

Antalya’nın Kaş ve Finike ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sakinleriyle gönülleri ısıtan buluşmalar gerçekleştirdi. Cumartesi günü gerçekleşen Kaş ziyaretinde Başkan Tütüncü’yü, ilçenin Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekibi karşıladı. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette heyet Kaş Belediyesi’nin vizyon projelerini inceledi. Başkan Tütüncü, beraberindeki heyetle yapım aşaması devam eden Gündüz Bakımevi ve Kreş Binasını, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ve Kültür Merkezini gezdi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’dan ilçeye kazandırılan ve yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında bilgi alan Tütüncü, inceleme gezisinin ardından Kaş esnafıyla kucaklaştı.  Kaş’ta sıcak çay eşliğinde gönülleri ısıtan sohbetler gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın Kasım Ayı Büyükşehir Belediye Meclisi grup toplantısına katıldı.

Tütüncü, köy pazarında

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumartesi günü Kaş’ta başlayan ilçe gezisini Pazar günü Finike ile sürdürdü. Finike-Aykırtca da yol üzerinde kurulan köy pazarını ziyaret etti. Yetiştirdikleri ürünleri satışa çıkaran köylülere hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu. Köylüler ve pazara gelen alıcılarla sohbet eden Başkan Tütüncü, köy pazarında gördüğü kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına da araba hediye etti. Antalya’ya dönüşte Korkuteli İlçesi’nde bir ailenin de evine konuk oldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cumartesi günü Kaş, pazar günüde Finike İlçesinin güzel insanlarıyla unutulmayacak anılar biriktirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.