Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
26°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü İftar Sofralarına Konuk Oluyor.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü İftar Sofralarına Konuk Oluyor.!
REKLAM ALANI
29 Mart 2023 17:24 | Son Güncellenme: 29 Mart 2023 17:25
153
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, on bir ayın sultanı Ramazan ayında hemşehrilerinin iftar sofralarına konuk oluyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının her akşamını vatandaşlarla geçiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan’ın güzelliklerini de hemşehrileriyle paylaşıyor. Ev ziyaretlerine Ramazan ayında da devam eden Başkan Tütüncü, hemşehrilerinin gönül sofralarına da konuk oluyor. Başkan Tütüncü, geleneksel hale getirdiği Ramazan buluşmalarında İlkay ve Rahim Uvat’ın evine konuk oldu. Uvat ailesinin iftar sofrasına oturdu, çayını içti. Ailenin çocuklarıyla beraber hoş sohbetler edildi. Başkan Tütüncü, çocuklara kaçıncı sınıfta okuduklarını ve kitap okuyup okumadıklarını sordu. Başkan Tütüncü, “Gelecek çizginizde başarılı olmak istiyorsanız, önce kendinize ileride ne yapmak istediğinizin hedefini koymalısınız. Sonrada bu hedeflere ulaşabilmek içinde disiplinli bir çalışma sergilemelisiniz. Hedef, azim, disiplinli çalışma beraberinde sizlere başarıyı  getirecektir.“ dedi.

KEPEZ’DE RAMAZAN AYINDA SICACIK BULUŞMALAR

Çat kapı sofralarına konuk olduğu Uvat ailesine sıcak misafirperverliği içinde teşekkür eden Başkan Tütüncü, ardından çocukluğunda ilk kez teravih namazıyla tanıştığı Barınaklar Camii’ne giderek, hemşehrileriyle sevgi dolu bir akşamı paylaştı. Başkan Tütüncü, gecenin ilerleyen saatlerinde Koparan ailesinin evine konuk oldu. Ailenin kızları İpek’e daha önceden doğum gününü kutlama sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmeye geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, “ İpekciğim nice güzel yaşların olsun. “diyerek, doğum gününü kutladı.  Sıcak sohbetlerin yapıldığı akşamın bir başka ziyaretini de Yeşiltepe Mahallesi’nde oturan Taştan ailesine yaptı. Henüz çok küçükken tanıştığı Zeynep ve Yusuf kardeşlerle doyasıya sarılan Başkan Tütüncü, gecenin son ziyaretinde Yiğit ailesi ile bir araya geldi. Yiğit ailesine de sıcacık misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Tütüncü, “ Ramazan ayı hemşehrilerimizle paylaştığımız her güzellikle daha da anlam buluyor.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.