Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli Hemşehrilerini Korkuteli’nde Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli Hemşehrilerini Korkuteli’nde Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2022 18:16
239
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezli hemşehrilerinin yaz mevsiminde yoğun olarak yaşadığı Korkuteli’nin Taşkesiği, Başpınar, Karabayır, Nebiler, Bahçeyaka, Tatlar, Kızılaliler ve Yukarı Karaman Mahallelerini ziyaret etti.

Kepez’in mahallelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yazlıklarda yaşayan hemşehrilerini de unutmuyor. Geçtiğimiz günlerde Varsaklıların yazın göç ettiği 1500 metre yükseklikteki Varsak Yaylası’na çıkan Başkan Tütüncü, Korkuteli’deki Kepezli hemşehrilerini de unutmadı. Tütüncü, Kepezli hemşehrilerinin yaz mevsiminde yoğun olarak yaşadığı Korkuteli’nin Taşkesiği, Başpınar, Karabayır, Nebiler, Bahçeyaka, Tatlar, Kızılaliler ve Yukarı Karaman Mahallelerini ziyaret etti. Bu mahallelerdeki Kepezli hemşehrilerinin istek ve taleplerini yerinde dinledi.

TÜTÜNCÜ, KORKUTELİ’NİN MAHALLELERİNDE

Korkuteli’nde gün boyu gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili Başpınar (Yeleme) Köyü’nde bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Güzel bir günü Korkuteli de, Kepezli hemşehrilerimizle beraber geçirdik. Yeleme köyünde de bu güzellikleri, bu anlamlı vakti paylaşmaktan, muhtarımızla, sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduk. Sizlerle Korkuteli’nde buluştuğumuz içinde kendimizi çok şanslı sayıyoruz. Yeleme’deki hemşehrilerimizin bir kısmının Antalya’da yaşadığını ve ağırlıklı olarak ta Kepez’de yaşadıklarını kabul edersek, Korkuteli’nin birçok köyünde olduğu gibi aslında o köylerin kışlık yeri Kepez… Bende kışın Kepez’de gördüğüm hemşehrilerimle kendi memleketimizde Korkuteli de yaz vesilesiyle bir araya gelmekten, buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Hatırlarımızı büyütüyoruz, kardeşliğimizi dostluğumuzu derinleştiriyoruz, sevgimizi daha yükseklere taşıyoruz. Güzel bir vakti birlikte beraberce paylaşmış oluyoruz. Bizleri bugün sevgi dolu bir ortamda bağrınıza bastığınız için sizlere gönül borcumu ifade etmek isterim. Biz bütün imkanlarımızla AK Parti olarak, bu toprakların bir çocuğu olarak her zaman yanınızdayız. Birlikte beraber daha yapacağımız çok iş, yürüyeceğimiz çok yol var.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasının sonunda pandemiden önce Yeleme köyüne verdikleri park alanı düzenlemesinin yapılacağını da sözlerine ekledi.

ANTALYA’NIN HER NOKTASINDA İZİMİZ OLACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam eden mahalle ziyaretlerinde  Duraliler Mahalle sakinlerine de seslendi. Tütüncü; “Durali sakinleriyle bizim Antalya Kepez’den ayrı bir hukukumuz var. Onların bugün yaylalarında olmak, kendi memleketimizde olmak ayrı bir mutluluk vesilesi… Korkuteli’yi bu yaz adım atılmamış yer bırakmamak kaydıyla geziyoruz. Bu programımız tamamlandığında Antalya’nın her noktasında izimizin olduğu bir yaz geçirmiş olacağız. “diye konuştu.

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

2023’te Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimleri olacağını hatırlatan Başkan Tütüncü, “Bu seçimler öncesi teşkilatımızla birlikte farklı güzel bir heyecanı, enerjiyi birbirimizin kalplerinden yayılan ışıkla güzel bir sinerjiyi ortaya koymak adına da bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Mahallelerde, köylerde kapı kapı böyle gönül yollarını yaptığımız bir vakti paylaşmış olacağız. Zaman zaman böyle buluşmaları gerçekleştirmek, güzel bir sofranın etrafında bir araya gelmek insanlara iyi gelen, cemiyet hayatımızı da güçlendiren etkileri olan bir güzellik. Bu güzelliği bugün sizlerle beraber paylaşıyoruz. Allah dirliğimiz, birliğimizi bozmasın. Zaman zaman hayatın içinde bazı olumsuzluklar gözümüze batar. Birlik ve beraberlik varsa, emniyet ve güven içinde yaşadığımız bir vatan varsa, sağlık ve sıhhat içerisindeysek gerisi bir şekilde hallolur. Meselelerimizi çözecek olanda, sorunlarımıza derman olacak olanda biziz… Allah devletimize zeval vermesin. “dedi.

BİZİM VAZİFEMİZ KALPLERİ BİRLEŞTİRMEK

Dünyanın bazı yerlerindeki karmaşa ve savaşlara dikkat çeken ve  Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı işaret eden Başkan Tütüncü, “Bir yıl önce Ukrayna’da insanlar güzel yaz tatili yapıyordu. Odessa’da plajlarda denize giriyorlardı. Dünya’nın değişik yerlerinden de Ukrayna’ya tatile gidiliyordu. Bugün gelinen noktada; geçen yıl eğlenilen, istirahat edilen yerlere bakıyorsunuz bu yıl oralarda insanların başına bombalar yağıyor. Oturdukları binalar yıkılıyor. İnsanlar her şeylerini geride bırakarak, evini, eşyalarını üstüne hatıralar sinmiş her şeylerini dünyanın değişik yerlerine gitmek zorunda kaldılar. Bizim için en önemli şey vatan… Vatanda da dirlik, birlik ve güvenlik. Rabbim bunları bizden eksik etmesin. Böylesi güzellik ortamında geleceğe hep birlikte yürüyelim diyorum. Bizim vazifemiz kalpleri birleştirmek, gönülleri birleştirmek, yeni gönül kapıları aralamak. Biz bu ziyaretlerimizde en çok bunu yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki, birbirine sevgiyle bağlanan insanların, birbirine saygı gösteren insanların olduğu yerde her şey kendiliğinden doğuyor. Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyet Devleti çok yakın geleceğin en parlak yıldızı olacak. Türkiye’de  müthiş bir devlet aklı işliyor. Bu işleyen devlet aklıda, bugün dünyadaki o sorun yumağından Türkiye’yi uzak tutmaya çalışıyor. Bayrağımızla gurur duyuyoruz. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatanı daha güzel günlere taşımak için, ulaştırmak için elimizden gelen her türlü gücü, kuvveti kendimizde buluyoruz. Gönül kapıları çalacağız, gönüller alacağız, gönül yolları yapacağız ve bütün bu güzellikleri bizden sonraki kuşaklara çok daha güzel bir ülke, çok daha güçlü bir devlet, çok daha müreffeh bir vatan bırakmış olacağız. “ diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Korkuteli ziyaretinde AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.