Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Keşkek Dağıttı.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Keşkek Dağıttı.!
REKLAM ALANI
30 Mayıs 2022 23:52
284
A+
A-

Antalya Yörük Türkmen Dayanışma Derneği’nin, 8. Keşkek Şöleni’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kazanların başına geçerek misafirlere keşkek dağıttı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Yörük Türkmen Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 8. Keşkek Şöleni’ne katıldı.

Varsak Kirişçiler Mevkii’ndeki Mesire alanında düzenlenen şenlikte Başkan Tütüncü, Yörükler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Yörük poşusu hediye edilen Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet, bir süre Yörük çadırında misafir edildi. Antalya Yörük Türkmen Dayanışma Derneğine düzenledikleri organizasyon için teşekkür eden Başkan Tütüncü “Çok değerli başkanlarımız, kıymetli hanımefendiler beyefendiler, Yörük obalarının Yörük soylarının ve Yörük köylerinin birbirinden değerli temsilcileri, kıymetli hem şehirlilerimiz, bu güzel kucaklaşmaya ve buluşmaya hepiniz hoş geldiniz.

Yörük Türkmen kültürünün atalarımızın geleneklerinin yaşatıldığı bu güzel ortamlarda kalplerimizi birbirine yaklaştırmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah bu tür etkinliklerle nerelerden geldiğimizi iyi bileceğiz ve nerelere gideceğimizi de en güzel şekliyle tayin etmiş olacağız.

Antalya Yörük Türkmen Dayanışma Derneğine bu güzel günü organize ettiklerini için çok teşekkür ediyorum. Her yıl giderek büyüyen bu şenliğe ev sahipliği yapan bu güzel alan, bundan sonra ki yıllarda çok daha güzel şenliklere etkinliklere sahne olacaktır. Sağlımız sıhhatimiz hiç bozulmasın. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasının ardından kazanların başına geçerek misafirler keşkek dağıttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.