Dolar 32,4714
Euro 34,5590
Altın 2.474,93
BİST 9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Korkutelinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Korkutelinde
REKLAM ALANI
13 Ekim 2022 17:40
271
A+
A-

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hafta Korkuteli İlçe sakinleriyle kucaklaştı. Esnafın kapısını çaldı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, Korkuteli’nin coğrafi işaretli meşhur kar yağdı armudunun hasadına katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki ilçe gezi rotası Korkuteli İlçesi oldu. Başkan Tütüncü, Korkuteli’nde ilk önce armut hasadı yapan üreticileri ziyaret etti. Armut hasadı yapan işçilere kolaylıklar dileyen Başkan Tütüncü, kendine has tadı ve aromasıyla coğrafi işaret belgeli Korkuteli yaryağdı armudu topladı. Üreticilere bu yılki ürünün kalitesini ve beklenen miktarın üzerinde ürün elde edilip edilemediğini sordu, istek ve taleplerini dinledi.

Traktörün sürücü koltuğuna oturan Başkan Tütüncü, armut kasalarını da işçilere taşıdı. Korkuteli Şoförler Odası, İnşaatçılar ve Elektrikçiler Odası ve Esnaf Kredi Kooperatifini ziyaret eden Başkan Tütüncü, ilçe esnafını da gezdi. Esnafın kapısını tek tek çalan Başkan Tütüncü, istek ve taleplerini dinledi, kahvehanelere oturdu, vatandaşlarla beraber çay içti, sohbet etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğleden sonrada Ziraat Odası, Korkuteli Hali, MHP İlçe Teşkilatı ve Esnaf Odasını ziyaret edecek.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Korkuteli gezi programında AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.