Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgat’ta

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgat’ta
REKLAM ALANI
6 Ekim 2022 19:45
221
A+
A-

Antalya’nın ilçelerini karış karış dolaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu haftaki gezi rotası Manavgat ilçesi oldu. Ev ev, kapı kapı, sokak sokak dolaşan Başkan Tütüncü’yü, Manavgatlılar büyük bir sevgiyle karşıladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgatlılarla kucaklaştı. Manavgat’ta Gündoğdu Mahallesi’ne giden Başkan Tütüncü, ilk Şehit Kadir Işık’ın ailesini ziyaret etti. Manavgat Yangınında zarar gören Gündoğdu,  Evrenseki , Kalemler ve Ilıca Mahallesindeki vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Tütüncü, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Tütüncü, Ilıca Mahallesi’ndeki esnafları gezdi, semt kahvehanelerine oturarak vatandaşlarla sohbet etti. Ev ev, kapı kapı, sokak sokak dolaşan Başkan Tütüncü’yü, Manavgatlılar büyük bir sevgiyle karşıladı.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BULUŞACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü gün boyu devam edecek Manavgat gezi programında yoğun bir gündem bekliyor. Tütüncü, öğleden sonra Kumköy Turizm esnafı ile bir araya gelecek, Manavgat Esnaf ve Kefalet Başkanı Salim Aksoy, Süt Birliği Başkanı Bilal Ay, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve Muhtarlar Derneğine gidecek. Başkan Tütüncü, şehit ve gazi ailelerini ziyaret edecek, hasta ve taziye ziyaretlerinde de bulunacak. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Av. Ahmet Ali Erol’un da eşlik ettiği ziyaret programı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelmesiyle sona erecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.