Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Serik’te

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü  Serik’te
REKLAM ALANI
15 Eylül 2022 18:49
247
A+
A-

İlçe gezileri kapsamında Serik İlçesi’nde ilk esnaf odalarının kapısını çalan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Esnaf toplumun temelidir. Esnaf mutlu olursa, toplum mutlu olur. Bu nedenle gittiğimiz her ilçede önce esnafımızı ziyaret ediyoruz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın ilçelerini, karış karış gezmeye devam ediyor.  İlçe gezileri kapsamında Serik İlçesini ziyaret eden Başkan Tütüncü, ilk esnaf odalarının kapısını çalarak, Oda Başkanı Recep Savaş ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. İlçe gezileri sırasında önce esnafın gönül kapılarını çaldıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Biz her yerde önce esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafın destekçisi yerel yönetimler. Ben her yerde söylüyorum. Bizim esnafımızı mutlu etmemiz lazım. Devletin esnafı mutlu etmek için bir çok açılımı, yerel yönetimlerinde üzerine düşen önemli vazifeler, alması gereken riskler, üstlenmesi gereken inisiyatifler var. “dedi.

ESNAFIMIZ İÇİN RİSKLER ALDIK

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile beraber bu inisiyatifleri aldıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Biz bunu büyük ölçüde başardık. Yeri geldi, zor zamanlardan geçilen anlarda esnafımız için kimsenin almadığı riskleri aldık. Esnafın Ankara’da çözümlenmesi gereken meselelerini, esnaf odaları birliği başkanımla  bakanlıklarda kapı kapı dolaşarak çözdük. Bizim inancımızın temeli şu; Esnaf toplumun temelidir. Esnaf mutlu olursa toplum mutlu olur. Esnaf neşeli olursa, o neşe bütün topluma yayılır. Bu nedenle gittiğimiz her ilçede önce esnafımızı ziyaret ediyoruz. “ diye konuştu.

ESNAF İÇİN YAPTIKLARINIZI YAKINDAN TAKİP ETTİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş da, “Antalya Esnaf Odası başkanımız ile yaptığınız çalışmaları, özellikle pandemi de esnaf için aldığınız kararları, o dönemde herkes ölüm korkusu yaşarken, berberler olsun, dükkan kiraları ve mevzuatlarla ilgili çalışmalar olsun hepsini yakından takip ettik. Esnafa bakış açınızı biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Enerjiniz hiçbir zaman bitmesin.”sözleri üzerine, Başkan Tütüncü, “Esnafımız için bizim enerjimiz hiçbir zaman bitmez.” dedi.

PAZARCI ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Serik’teki ikinci adresi pazarcılar odası oldu.  Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı ve yönetimini ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Esnaf odaları bizim için ne kadar önemliyse pazarcılar odası da bizim için o kadar önemli. Belediyelerimiz ile pazarcı esnafımız yakın bir çalışma ortamı var. Kepez’de 7 gün içinde 55 pazar açıyoruz. Pazarların düzenini pazarcılar odamız ile birlikte yapıyoruz. En çok mesai harcadığımız oda başkanlarımızdan biri pazarcılar odası başkanlarımızdır. Zabıtalarımızın esas görevlerinden biri pazar düzenlemelerini sağlamaktır. Dolayısıyla pazarcı esnafımız, pazarcılar odası bizim için çok kıymetli.” diye konuştu.

ÖRNEK BİR YÖNETİM ŞEKLİNİZ VAR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Serik Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, “Sizleri çalışmalarınızdan dolayı takdir ediyor ve başarılar diliyoruz. Örnek bir yönetim şekliniz var. “dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğleden sonraki ziyaret programlarında; Serik Sanayi esnafını ziyaret edecek, Serik Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelecek. Belek’te taksicilerle, esnafla görüşecek olan Başkan Tütüncü, ev ziyaretlerinde de bulunacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.