Dolar 32,5400
Euro 34,8662
Altın 2.431,77
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den Belediye İşçilerine Bayram İkramiyesi.!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den Belediye İşçilerine Bayram İkramiyesi.!
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2022 16:35
280
A+
A-

Çalışanlarının, maaşlarını ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, bayram ikramiyesi ödemelerini 5 gün öncesinden yaparak, işçi personeline çifte bayram yaşattı.

Kepez Belediyesi, işçi personelinin bayram ikramiyesi ödemelerini Kurban Bayramı öncesi yaptı. Çalışanlarının özlük haklarını ön planda tutan ve personelinin hakkını da alın teri kurumadan ödenmesini sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla belediye işçilerinin bayram ikramiyeleri 5 gün öncesinden banka hesaplarına aktarıldı.

Brüt 1 milyon 235 bin 937 TL olan ikramiyenin, net 595 bin 186 bin TL’lik kısmı kurumun anlaşmalı olduğu banka hesabına yatırıldı. Kepez Belediyesi, her bir işçinin hesabına ortalama 2 bin 600 TL.’lik ödeme gerçekleştirdi.  Göreve geldiği 2009 yılında bir çok borcunun yanında, bir de personeline dahi borcu olan bir belediyeyle karşı karşıya kalan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öncelikli olarak personele olan borçların ödenmesini istemişti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 13 yıllık başkanlık sürecinde belediye çalışanlarının hakları alın terleri kuramadan gününde ödendi.

Kepez Belediyesi, Kurban Bayramından bir gün öncede işçi, memur ve sözleşmeli tüm personelin maaşlarını hesaplarına yatırarak, çalışanlarının bayramı aileleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.