Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 10 Kasım Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 10 Kasım Mesajı
REKLAM ALANI
9 Kasım 2022 18:45 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2022 18:46
222
A+
A-

Saygıdeğer Hemşehrilerim ;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84. Yılında saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

10 Kasım’lar, sadece matem günü değildir. O’nun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup geliştirerek, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz günlerdir.

Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak; bağımsızlık uğruna karşısına çıkan bütün güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize sunduğu değerleri korumak, bırakmış olduğu mirası bizden sonraki kuşaklara taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. Yılında bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti.. Yaşasın Aziz Milletimiz..
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.