Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 26°C
Çar 25°C

Kepez Belediyesi 14 Mayıs’a Hazır

Kepez Belediyesi 14 Mayıs’a Hazır
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2023 16:08
203
A+
A-

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların oylarını daha rahat bir şekilde kullanabilmesi için ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Başkan Hakan Tütüncü, “Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran 5 yıldızlı hizmet yine Kepez’den…” dedi.

Türkiye’de belediye olarak en kapsamlı sağlık merkezine sahip olan Kepez Belediyesi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların hizmetinde olacak. Oy kullanmaya tek başına gidemeyecek olan vatandaşlar, Belediye Sağlık Merkezi ekiplerince verilecek olan hizmetten ücretsiz yararlanabilecekler. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Belediye Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta tek başına oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşlara destek olacak personeline teşekkür etti. Hayatı kolaylaştıran uygulamaların hepsinin Kepez’de olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Sağlık engelleri sebebiyle oy sandığına gidemeyen hemşehrilerimize, 5 yıldızlı hizmet yine Kepez’den” dedi.

SAĞLIK MERKEZİ EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Kepez Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin, 14 Mayıs’ta tek başına oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşları seçim sandığına taşıyacağını belirten Başkan Tütüncü, “Hemşehrilerimiz bu uygulamadan belediyemize, Belediye Sağlık Merkezimize müracaat ederek faydalanabilecekler.  Seçim günü 16 ayrı araçla 30 personelimiz oy verme işleminin başladığı saatten, bitiş saatine kadar görev başında olacaklar. Sandığa gitmek, seçime gitmek demokratik bir haktır. İstiyoruz ki; bütün hemşirelerimiz o demokratik haklarını en güzel şekilde kullansınlar ve milli idare en güzel şekilde tecelli etsin. Fedakar çalışma arkadaşlarımıza, bürokratlarımıza, idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Farklılıkların adresi her zaman olduğu gibi yine Kepez Belediyesi…”dedi.

ALO! OY KULLANMAK İSTİYORUM

Oy kullanmak isteyen ancak fiziksel engelli, hasta ya da yaşlı olan vatandaşlar,  0 (242)316 07 08 ya da 0 (242) 338 11 22 nolu iletişim hattını arayarak, bu hizmetten ücretsiz yararlanabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.