Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

Kepez Beyazla Siyah Kadar Değişime Uğradı

Kepez Beyazla Siyah Kadar Değişime Uğradı
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2022 19:11
234
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm, yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı.” dedi.

Kepez Belediyesi, mülkiyet ve imar sorunları çözülen, alt yapısı tamamlanan Gazi Mahallesi’ndeki toplam 36 sokakta, 45 bin metre kare alana  9 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Gazi Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle görüşen istek ve talepleri dinleyen Tütüncü, sokakta oyun oynayan çocuklara da hediyeler verdi.  Gazi mahallesindeki değişim ve dönüşümü anlatan Başkan Tütüncü, “ Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı. 90 binden fazla gecekonduyu ortadan kaldırdık, vatandaşlarımızın mülkiyet problemlerini çözdük. Kentsel dönüşüm projeleri ile Kepezi bambaşka bir noktaya taşıdık. Tabii ki, 50 binden fazla tapu verişimiz, bu da sürecin ne kadar hızlı bir şekilde ilerlediğini bize gösteren bir kanıt…” diye konuştu.

DEĞİŞİM KEPEZ’İN HER YERİNDE

Gazi Mahallesi’nin bütün imar yollarının açıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Altyapılar tamamlandı, şimdi asfalt çalışmalarıyla bambaşka bir seviyeye erişiyor. Daha önce de sokaklarımız asfalttı. Ama kaliteli ve konforu artırarak yepyeni asfaltlarla, kaldırımlarla bölgeyi bambaşka bir güzelliğe taşıdık. Gecekondular kalktı, yerine kıymetlenen arazilerin üzerine vatandaşlarımız evlerini yaptı. Buraların konut dokusu değişti. Bununla birlikte açtığımız yollar, tamamladığımız altyapı çalışmaları buraya getirdiğimiz hizmetler burayı şehircilik noktasında önemli bir gözde haline getirdi. Şimdi yepyeni yollarla, yepyeni asfaltlarla, çevre düzenlemeleriyle Gazi Mahallesini bambaşka bir hale getiriyoruz. Sadece bu değişim dönüşüm Gazi Mahallesi’nde değil, Kepez’in belli bölgelerinde değil, Kepez’in tamamında bu değişimin izlerini görmek mümkün. Gazi Mahallesi de Kepez’in değişim ve dönüşümünün bir örneği. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Biz hemşehrilerimiz için en iyisini düşünerek gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.