Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Kepez’e Bir Okul Daha

Kepez’e Bir Okul Daha
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2023 18:00
243
A+
A-
Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’de son derece büyük bir eğitim seferberliği var. Bu eğitim seferberliğinin içerisinde olmak, eğitimin etrafında kalplerimizi, gönüllerimizi hep birlikte birleştirmek, devletimize destek olmak, gençlerimize yepyeni ufuklar çizmek bizim en önemli önceliğimiz.” dedi.
Kepez’e bir okul daha geliyor. Hayırsever İnan Ailesi’nin katkılarıyla Duraliler Mahallesi’ne yapılacak Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli törenle atıldı. Törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AK Parti Antalya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Server Ersoy,  meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Nevzat İnan ve eşi Mesude İnan başta olmak üzere tüm İnan Ailesine, teşekkür ederek konuşmalarına başlayan  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Anlamlı bir eğitim kurumunun son derece anlamlı bir lokasyon da var olması için yapmış oldukları bu girişim haberini aldığımız ilk andan itibaren bizi son derece duygulandıran bir sevinç vesilesi oldu. “ dedi.
GENÇLERİMİZE YEPYENİ UFUKLAR ÇİZİYORUZ
Duraliler Mahallesi’nin Kepez’in batı mahallelerinin merkezi olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Son derece önemli bir nüfus yoğunluğuna hitap eden de bir bölge… Bu bölgede anaokulumuz, ilkokulumuz ve ortaokulumuz bulunmaktaydı. Şimdi hayırseverlerimizin girişimiyle güzel bir meslek lisesine kavuşuyor olmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye’de son yıllarda meslek eğitimine ne kadar önem verildiği, ilgi duyulduğu öğrencilerimiz ve ailelerimiz tarafından mesleki eğitimin ne kadar esaslı bir eğitim  yöntemi, şekli, tarzı olduğu hakikati kavrandığında bu bölgemiz için son derece önemli bir yatırım olacak. Sayın valimizin destekleriyle, hükümetimizin katkılarıyla, hayırseverlerimizin de yapmış olduğu bu fedakarlıklarla gerçekten Kepez’de son derece büyük bir eğitim seferberliği var. Bu eğitim seferberliğin içerisinde olmak, eğitimin etrafında kalplerimizi, gönüllerimizi hep birlikte birleştirmek, devletimize de destek olmak, gençlerimize yepyeni ufuklara çizmek bizim için en önemli önceliklerden birisi… İnşallah en kısa zamanda meslek lisemiz açılacak. Burada sevgili öğrencilerimiz kendi geleceklerini ihya edecek bir eğitim programının içerisine girecekler.” diye konuştu.
BAMBAŞKA BİR KEPEZ
“Kepez’de çalışmalarımız heyecanla devam ediyor” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Kepez gelişmeye devam ediyor. Eğitimle gençlerine bambaşka bir ufuk çizmeye devam eden bir Kepez var. Ne mutlu ki! bu heyecanı hep beraber yaşıyoruz.” dedi. Konuşmaların ardın butona basılarak Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temeli büyük bir heyecanla atıldı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.