Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Kız Arkadaşının Gazinoda Çalıştığını Öğrenince Mekanı Taradı

Kız Arkadaşının Gazinoda Çalıştığını Öğrenince Mekanı Taradı
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2021 22:45
285
A+
A-

KIZ ARKADAŞININ GAZİNODA ÇALIŞTIĞIINI ÖĞRENİNCE MEKANI TARADI

 

Denizli’de eğlenmek için arkadaşlarıyla gazinoya giden Muhammed M. gazinoda çalışanlardan birinin kız arkadaşı olduğunu görünce şaşkına döndü. Kız arkadaşının gazinoda çalıştığını öğrenen aşık deliye döndü ve kız arkadaşını alıp götürmek istedi. Mekan sahibi buna karşı çıkınca arkadaşlarıyla arabasındaki pompalı tüfekleri alıp mekanı kurşunladı.

 

Olay, 9 Ağustos akşamında Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde gerçekleşti. Muhammed M. (36) ve arkadaşları eğlenmek üzere gazinoya gitti. Arkadaşlarıyla alkol alıp eğlendiği sırada bir anda kız arkadaşı Rümeysa Ö. ‘yü gören Muhammed M. büyük şok yaşadı. Kız arkadaşının mekanda çalıştığını öğrenince deliye dönen Muhammed M. kız arkadaşını zorla alıp götürmek istedi. Buna karşı çıkan mekan sahibi ile aralarında sözlü tartışma başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

 

Arkadaşlarıyla mekan önüne bıraktıkları arabasına giden Muhammed M. araçtan aldıkları pompalı tüfeklerle ve otomatik silahlarla mekana gelip, rastgele ateş açmaya başladılar. Adeta can pazarının yaşandığı mekanda müşteriler panikle etrafa kaçışmaya başladı. Mekan sahibi ve iki çalışanını yaralayan Muhammed M. ve arkadaşları Rümeysa Ö. yü de alarak mekandan uzaklaştı.

 

Yaralanan mekan sahibi ve 2 çalışanı ihbar üzerine mekana gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak, ambulanslarla hastanelere sevk edildi ve tedavi altına alındı. İş yerindeki güvenlik kamerasını izleyen JASAT ( Jandarma Suç Araştırma Timi ) ekipleri şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

 

JASAT ve Bekilli Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 8 şüphelinin 6 tanesi yakalandı. Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. (21) ve Muhammed M’nin kız arkadaşı Rümeysa Ö. İse adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

Asıl şüpheliler konumunda bulunan Muhammed M. ve Zeyni K.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Aranan şüphelilerden Muhammed M’nin “Adam Öldürmek Cürümleri, Kasten Yaralama, Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” gibi suçlardan 5, Zeyni K’nin is benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.