Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı; Tekirdağ Spor Kulübü Maçından Galibiyetle Dönmek İstiyor.!

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı; Tekirdağ Spor Kulübü Maçından Galibiyetle Dönmek İstiyor.!
REKLAM ALANI
17 Kasım 2021 18:47 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2021 18:48
235
A+
A-

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 21 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tekirdağ Spor Kulübü maçından galibiyetle dönmek istiyor.

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 9’uncu hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Tekirdağ Spor Kulübü ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Görele Belediyespor’u mağlup eden Mavi Kelebekler, Tekirdağ deplasmanına da oldukça olumlu bir havada hazırlanıyor.

 

GALİBİYETLE DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, deplasmanda mücadele edecek olan hentbol takımına başarılar diledi. Esen, “Kendi saha ve seyircimiz önünde aldığımız galibiyet hem takımı hem bizleri sevindirdi. Üst sıraları hedefleyen takımımızın deplasmanda da aynı performansı sergileyerek galibiyetle Antalya’mıza dönmelerini diliyorum” dedi.

YENİ BİR SERİ HEDEFİ

Kadın Hentbol Takımı antrenörü Birol Ünsal ise “Görele maçını kazanmak bizim için üst sıralardan kopmamak adına önemliydi. Takıma da olumlu bir şekilde yansıdı. Hafta sonunda oynayacağımız maça bu anlamda olumlu bir havada hazırlanıyoruz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak ve yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Oyuncularıma başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Tekirdağ Spor – Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 21 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Marmara Ereğlisi İlçe Spor Salonu’nda oynanacak. Sporseverler maçı, belediyenin youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.