Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Kumluca Belediye Tiyatrosu’da Doktor Yok Mu İsimli Oyunu Sahne Alacak.!

Kumluca Belediye Tiyatrosu’da Doktor Yok Mu  İsimli Oyunu Sahne Alacak.!
REKLAM ALANI
11 Mart 2022 16:19
284
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yenimahalle Kültür Evi’nde 14 Mart Tıp Bayramı’na özel Kumluca Belediye Tiyatrosu’nun “Doktor Yok mu?” isimli oyunu sahnelenecek.

Kumluca Belediye Tiyatrosu Oyuncuları, sanata ve sanatçıya her zaman destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Antalyalı tiyatro severlerle buluşacak. Kumluca Belediye Tiyatrosu’nun “Doktor Yok mu? İsimli oyunu 14 Mart Tıp Bayramı’na özel sağlık çalışanlarına ithafen sahnelenecek.

Yenimahalle Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da ücretsiz olarak sahnelenecek tek perdelik oyun 90 dakikalık bir komedi. Uğur Duran’ın yazıp yönettiği oyun, hasta doktor ve sağlık çalışanlarını gerçekle bağdaştırmadan, mesaj içermeyen sadece gülmek ve eğlenmek için hazırlanmış 10 skeçten oluşuyor. Acil servis, doğumhane, hemşire odası, yoğun bakım, hasta odası gibi alanlarda geçen skeçlerden oluşan oyun seyircinin bir solukta izleyeceği akıcı bir komedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.