Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kutso Yardım;Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasından Manavgat’a Yardım Kampanyası.!

Kutso Yardım;Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasından Manavgat’a  Yardım Kampanyası.!
REKLAM ALANI
10 Ağustos 2021 11:08 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2021 13:17
325
A+
A-

Kutso Yardım; Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yardım Kampanyası Başlattı.! Mananvagat’a Yardım Kampanyası

KUTSO’dan Yardım Kampanyası.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Manavgat yangınında hasar gören 1500 evin eşyalarının yeniden tedarik edilmesi amacıyla bir yardım kampanyası başlatıldı.

Tamamen amacına ulaşan bir yardım kampanyası düzenlemeyi amaçladıklarını belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“Ülke olarak çok zor günler atlatıyoruz. Bir çok sevdiğimizi hayattan ayıran Covid-19 belasından henüz kurtulamamışken, ülkemizin dört bir yanında göz bebeği ormanlarımız, yangınlar içerisinde kaldı. İnsanlarımız, evcil ve yabani hayvanlarımız can verdi. Evlerimiz, işletmelerimiz, bahçelerimiz ve seralarımız harap oldu.
Yangınlarda zarar gören insanlarımız için ülkemizin her yanından başta Manavgat olmak üzere yangında zarar gören beldelere yardımlar yağıyor. Büyük özveriyle yapılan bu yardımların bazıları maalesef amacına ulaşamıyor. Oda olarak düzenleyeceğimiz bu kampanyanın kesinlikle amacına ulaşması için Antalya Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte bir çalışma yaptık. Manavgat yangınında zarar gören 1500 evin eşyalarının yeniden tedarik edilmesi için tespit ve organizasyon yaptığımız bu organizasyon kapsamında KUTSO olarak biz zarar gören evlerin mutfak eşyası ve züccaciye tedariğini yapacağız. Bu amaçla bir yardım paketi hazırladık. İçeriğini aşağıda paylaşacağımız paketin bedeli 1200tl.

Yardım kampanyamıza yapılan bağışlar karşılığında hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldıktan sonra, bağışı yapan kişiye yardımının kime ulaştırıldığı ile ilgili bilgi verilecek. Ürünlerin faturası ödemeyi yapan bağışçıya kesilecek.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak 25 paketi biz tedarik edeceğiz. Tüm üyelerimizi ve Batı Antalyalıları bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.

Kampanya için IBAN numarası(Tedarikçi Firmanın): TR15 0001 0002 0391 7366 3850 01

Ödeme yapıldıktan sonra dekontun KUTSO’ya +90 530 951 30 66 nolu WhatsApp hattından iletilmesi gerekiyor.
Paket içeriğinde bulunan eşyalar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.