Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Kumluca Ülkü Ocaklarından Basın açıklaması.!

Kumluca Ülkü Ocaklarından Basın açıklaması.!
REKLAM ALANI
12 Kasım 2021 17:51 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2021 23:02
309
A+
A-

Kumluca Ülkü Ocaklarından Basın açıklaması

Kumluca Ülkü ocakları Başkanı Ertuğrul Acar ” Kıymetli Ülküdaşlarım,
Son günlerde peşpeşe meydana gelen ve aynı zihniyetin dışa vurumu olarak karşımıza çıkan birtakım olaylar yaşanmaktadır. Devleti, milleti küçük düşürmeye yönelik gerçekleştirilmeye çalışılan bu olaylara Türk ve Türkiye düşmanlarının tamamından alkış sesleri gelirken; aynı durum biz ülkücülerin ise kılıcını bileylemektedir.

Emperyalizmin başını çeken, zulmün ve sömürgenin sembolü haline gelen amerika, Ocaklarımızı hedef göstermektedir. Okyanus ötesine korkunun fazlaca yerleştiği aşikardır ki Ülkü Ocakları bu aciz zihniyetin en büyük gündemi olmuştur. Güçlenerek emin adımlarla ilerleyen Ülkücü gençliğin cevabı gecikmeden adresine ulaşmış, azim ve kararlılıkla ulaşmaya da devam edecektir.

İhanet ve hadsizlik mayasının ülkemiz içinde de fazlaca kabartıldığına, farklı görünümlü olsa da teması aynı olan karelerde şahit olmaktayız. Büyükelçiler harekete geçirilmek istenmekte, yabancı sefirlere ülke yönetimi şikayet edilmekte, bebek katiline saygıyla hitap edilmekte, mecliste askeri meselelerde red oyu kullanılmakta, kürdistan hayalli diyaloglarda gereken cevap verilememekte, zehir saçan kirli dillerle şehit yakınlarına küfürlü sözler kullanılmaktadır. Ne yazıktır ki bu olaylar cereyan ederken yadırgamak şöyle dursun hükümet düşmanlığı ile körleşmiş çevrelerce hain emellerin değirmenine ısrarla su taşınmaktadır. Ayyuka çıkan yanlışlara kendilerince haklı gerekçeler arayarak kendi vicdanlarını kandırmaya çalışmaktadırlar. Ayrıca aynı kesimde her fırsatta ülkücülük ve ülkücüler hedef alınmaya, ne kadar ülkücü olunduğu tartılmaya çalışılmaktadır. Çok şükür ki abdestimizden şüphemiz olmadan şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Düşman oklarının adresi içeride ve dışarıda hiç şaşmadan aynı noktaya yönelmektedir. Yılmadan, yıkılmadan dalımıza göz dikenin ağacını kökünden sökeceğiz.

Ülkücü Gençlik; şehadetin, sadakatin, iradenin ve inancın Türk milliyetçiliği ile buluşma noktasıdır. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin izinde, ömrünü Devletine adamış Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin yolunda ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin emrinde; ülkemizle hesabı olan herkesin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Yürümezsek Hak yolda,
Erimezsek Hak yolda,
Çürümezsek Hak yolda,
Gök Girsin, Kızıl Çıksın. Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.