Dolar 32,5881
Euro 34,8124
Altın 2.419,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Az Bulutlu
Antalya
28°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Kumluca Ve Finike’De Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Kumluca Ve Finike’De Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor
REKLAM ALANI
15 Aralık 2022 21:22 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2022 21:25
479
A+
A-

Sel felaketinin vurduğu Kumluca ve Finike’de temizlik, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Felaketin 4’üncü gününde de bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip bölge halkını yalnız bırakmayan Vali Ersin Yazıcı; “Her daim yanınızdayız. İnşallah yaralarımızı el birliğiyle en kısa sürede saracağız.” dedi.

 

Vali Ersin Yazıcı, 11 Aralık Pazar gecesi başlayan aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinde zarar gören bölgeleri ziyaret edip çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Felaketin 4’üncü gününde de bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip bölge halkını yalnız bırakmayan Vali Yazıcı, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bölgedeki temaslarında Vali Yazıcı’ya Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken eşlik etti.

 

Çalışmalar Yerinde İncelendi

İncelemelerine ilk olarak Kumluca’dan başlayan Vali Yazıcı ve TESK Başkanı Palandöken, selden etkilenen esnafları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra heyet sel felaketinde zarar gören kapalı otopark, iş yerleri ve haneleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Çiftçiler ve Selden Zarar Gören Alanlar Ziyaret Edildi

Kumluca merkezdeki temaslarının ardından Hacıveliler ve Göksu Mahallelerine geçerek selden zarar gören seraları ziyaret edip çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yazıcı, seralarda oluşan hasarlar ve hasar tespit çalışmaları hakkında Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca’dan bilgi aldı. Çiftçilerle sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Yazıcı; “Her daim yanınızdayız. İnşallah yaralarımızı el birliğiyle en kısa sürede saracağız. Hepimize geçmiş olsun. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” diye konuştu.

 

Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor

Selden etkilenen bir diğer mahalle olan Kum Mahallesi’ni de ziyaret eden Vali Yazıcı, bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi. Bölgede zarar gören tarım arazileri, seralar, ev ve iş yerleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, tüm vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.