Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Kumluca Ve Finike’de Çalışmalar Sürüyor

Kumluca Ve Finike’de Çalışmalar Sürüyor
REKLAM ALANI
14 Aralık 2022 15:25
227
A+
A-

Antalya’da sel felaketinin yaşandığı Kumluca ve Finike ilçelerinde temizlik çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye giden Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kumluca’da sel nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.

Sel felaketinin yaşandığı Kumluca ve Finike ilçelerinde temizlik çalışmaları devam ediyor. Selin izlerini silmek için tüm kurumların seferber olduğu Kumluca’daki çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye giden Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kumluca’da sel nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.

Sel felaketinin ikinci gününde esnaf ziyaretinin ardından Vali Yazıcı, İçişleri Bakanı Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişci ve Milletvekilleri, selden etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Kumluca Merkez Toptancı Hali Ziyaret Edildi
Toplantının ardından Kumluca Merkez Toptancı Halini ziyaret eden Vali Yazıcı ve İçişleri Bakanı Soylu, hal esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Hal ziyaretinden sonra Kumluca merkezine geçerek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yazıcı ve İçişleri Bakanı Soylu, sel nedeniyle zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.