Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Kumluca’da Tattoo Var mı.! Kumluca’da Tattoo Yapan Yer; Kumluca’da Tattoo İletişim;Kumluca Tattoo;

Kumluca’da Tattoo Var mı.! Kumluca’da Tattoo Yapan Yer; Kumluca’da Tattoo İletişim;Kumluca Tattoo;
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2023 17:26 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2023 17:34
233
A+
A-

KUMLUCA TATTOO VARMI.?

KUMLUCA TATTOO  YAPAN YER.?

KUMLUCA TATTOO İLETİŞİM; KUMLUCA DA

 TATTOO

KUMLUCA TATTOO  SANATI TEKNİK TASARIM YARATILCILIĞIN ADRESİ

CEYDA ZIBA TATTOO STUDIO

 

Kumluca’da son zamanlarda Tattoo çok popüler ve neredeyse hepimiz bu büyük salgının bir parçasıyız, Sosyal medyanın bu kadar yoğun kullanılması ve Tattoo kültürünün bu kadar popüler hale gelmesiyle birlikte artık hepimiz bir Tattoo sanatçısını tutkuyla takip ediyor ve bir taraftar gibi onları peşinden sürükleniyoruz.

Peki bir Tattoo  ve Tattoo’cuyu özel kılan şey nedir? Tasarım, Teknik, Yaratıcılık , Popülerite ve o ‘sanatı satın alma’ kısmını vücudumuz da sergilememiz adına ne kadar sanat eseri niteliği taşıdığı, bilmemiz gerekmektedir.

Tattoo yaptıracak olan kişilerin dövmeyi işinin ehli kişilere yaptırması özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Doğru Tattoo Bulamadığınız taktirde çok sıkıntılar çekebilirsiniz, Tattoo hata kaldırmayan bir meslek gurubudur, o yüzden doğru tercih her zaman önemlidir.

 

İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ. 

CEYDA ZIBA TATTO STUDIO

0552 238 38 82

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.