Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Mersin’de Bahçeli’yi karşılamaya binlerce araç gitti

Mersin’de Bahçeli’yi karşılamaya binlerce araç gitti
REKLAM ALANI
22 Aralık 2022 18:33
213
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’deki mitingine katılmak için Erdemli ilçesinden 3 binden fazla araç, yaklaşık 5 kilometrelik konvoy oluşturdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Mersin’de “Aday belli, Karar net” mitingine katılacak. Miting öncesi kentin dört bir tarafından binlerce kişi alanı doldurmaya başladı.

Kent merkezine 35 kilometre uzakta olan Erdemli’de Belediye Başkanı Mükerrem Tollu öncülüğünde 3 binden fazla aracın katılımı ile yaklaşık 5 kilometrelik konvoy oluşturuldu. Parti bayrakları ile donatılan araçlarda binlerce kişi peş peşe seyir halinde, Bahçeli’yi karşılamaya gitti.

Mersin’in önemli ve özel bir gün yaşayacağını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Binlerce gönüldaşımızla birlikte 2023 yılı için ‘Aday belli, Karar net’ düsturuyla hareket ettiğimiz mitinglerin en güzidesini en görkemlisini Mersin’de yapacağız. Diğer illerde olan kalabalık ve coşkunun çok daha mükemmelini Mersin’de icra edeceğiz.

Katılımlarından dolayı konvoyumuzu şereflendiren Erdemli’mizin insanlarına çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızı da binlerce insanımızla karşılamanın şerefine nail olacağız inşallah. Birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, aydınlık Türkiye’nin geleceği için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.