Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Murat Hüdavendigar Günay’ın yine Kumluca’da yaptıracağı Halk Eğitimi Merkezi Protokolünü imzaladı

Murat Hüdavendigar Günay’ın yine Kumluca’da yaptıracağı Halk Eğitimi Merkezi Protokolünü imzaladı
REKLAM ALANI
13 Ekim 2022 17:36
310
A+
A-

Kumlucalı hayırsever Murat Hüdavendigar Günay’ın yine Kumluca’da yaptıracağı Halk Eğitimi Merkezi Protokolünü imzaladı.

Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı hayırsever Murat Hüdavendigar Günay katıldı.

Kumluca ilçesi Karşıyaka mahallesinde 2.950,30 m²’lik arsa üzerine yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezinin Millî Eğitim Bakanlığına devredileceği belirtildi. Özel projeli Halk Eğitimi Merkezi binasına “Laika-Orhan Günay Halk Eğitimi Merkezi” isminin verileceği ifade edildi.

Hem Antalya’mız Hem Ülkemiz Adına Teşekkürler
Antalya’nın gönlü bol insanların başkenti olduğuna değinen Vali Ersin Yazıcı; “Bu şehre geldiğimden beri daha önce karşılaşmadığım kadar hayırseverle karşılaştım. Bu şehir gönlü bol insanların yaşadığı bir başkent adeta. Hem Antalya’mız adına hem de ülkemiz adına yaptığınız bu hayırdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben, her zaman söylediğim gibi, yapılan bu hayırların para ile ilişkili olmadığını düşünüyorum. Bu sadece ama sadece bir gönül işi. Allah bu kalp güzelliğini de sizin gibi insanlara nasip etmiş. Bugüne kadar okul yaptıran hayırseverlerimizde şahit olduğum bir durum var. Okul yaptırıp o okulla bağlarını hiç kopartmıyorlar. Çocukların o cıvıltısı, neşesi ve ilim öğrenmesi hayırseverlerimizi çok mutlu ediyor ve bir daha okul yaptırmak istiyorlar. Allah sizin gibi gönlü güzel insanların sayısını arttırsın. Rabbim hayrınızı kabul etsin.” dedi.

Hayırsever Murat Hüdavendigar Günay ise; “Biz Laika-Orhan Günay Halk Eğitimi Merkezi’nin inşaatından, iç dizaynına kadar her şeyini kendimiz yapacağız. Anne ve babamın adını taşıyan bu merkezin en iyi ve en hızlı şekilde bitirerek Milli Eğitim Bakanlığımıza teslim edeceğiz. Sizlerin de belirtmiş olduğu gibi bu merkezle bağlarımızı asla kesmeyeceğiz. Bittikten sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Protokolü’nün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı; Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve hayırsever Murat Hüdavendigar Günay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.