Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Muratpaşa Belediyesi’nden 2. Öğrenci Konukevini Hizmete Açıyor;28 Ekim’de

Muratpaşa Belediyesi’nden 2. Öğrenci Konukevini Hizmete Açıyor;28 Ekim’de
REKLAM ALANI
27 Ekim 2021 09:46 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2021 09:49
258
A+
A-

Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Meydankavağı Mahallesi’nde ikinci öğrenci konukevini hizmete açıyor. Kız öğrencilere hizmet veren konukevinin açılışı 28 Ekim Perşembe saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, üniversitelerin yeniden yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte öğrencilerinden konaklama talebiyle çok sayıda başvuru aldıklarını söyledi. Başkan Uysal, Kızıltoprak Mahallesi’nde bulunan ve 88 kişi kapasitesine sahip öğrenci konukevinin dolmasıyla birlikte Meydankavağı Mahallesi’nde kiralanan bir apartmanı öğrenciler için düzenleme kararı aldıklarını aktardı.

Avni Tolunay Caddesi üzerinde bulunan apartmanda, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan her bağımsız bölümün 4 ve 6 öğrencinin kalabileceği şekilde düzenlendiğini belirten Başkan Uysal, her dairenin kendi mutfağının bulunduğunu da sözlerine ekledi. Dairelerde çalışma masaları ve ranzalarla birlikte ortak kullanım alanında kanepe, masa, buzdolabı, ütü masası gibi bir evde bulunabilecek tüm eşyalar yer alıyor. Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin 60 kişi kapasitesine sahip ikinci öğrenci konukevinin açılışını Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, 28 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de törenle gerçekleştireceklerini söyledi.

GENÇLİK ORKESTRASI SAHNE ALACAK

Muratpaşa Belediyesi, bununla birlikte, Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümünü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası konseriyle kutlayacak. 29 Ekim Cuma günü gerçekleşecek konser, saat 20.00’de başlayacak. Şef Emrah Aydın yönetimindeki konserde İrem Ünal ve Tuncer Çetinkaya solist olarak yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.