Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Sahillerimizin Ve Karasularımızın En Büyük Güvencesi Sizlersiniz

Sahillerimizin Ve Karasularımızın En Büyük Güvencesi Sizlersiniz
REKLAM ALANI
30 Aralık 2022 16:49
210
A+
A-

ahil Güvenlik Temel Eğitimlerini başarıyla bitiren Subay ve Astsubayların mezuniyet törenine katılarak dönem birincilerine diplomalarını takdim etti. Sahil Güvenlik Teşkilatının Mavi Vatanın güvenliği için gece gündüz demeden, her türlü iklim ve koşulda, üstün bir vazife anlayışı ile görev yaptığına değinen Vali Yazıcı; “Sahillerimizin ve karasularımızın en büyük güvencesi sizlersiniz. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan 43 Subay ve 69 Astsubayın mezuniyet törenine katıldı. Antalya Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı’nda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Adnan Tabar, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Eğitim Ve Öğretim Komutanı SG. Kıdemli Albay Engin Kuntay ile Subay Temel Eğitimini tamamlayan 43 Subay ve Astsubay Temel Eğitimini tamamlayan 69 Astsubay katıldı.

Başarılı İşlere İmza Atacağınıza İnancım Tam
Dönem birincileri Deniz Teğmen Aykan Osman Demir ve Sahil Güvenlik Astsubay Çavuş İsmail Kurnaz’a diplomalarını takdim eden Vali Yazıcı; “Denizlerimizde güvenlik ve can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, arama kurtarma başta olmak üzere birçok önemli görevi büyük bir başarı ile yerine getirmektesiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada nitelikli, donanımlı ve bünyesine yeni katılan mezunlarla birlikte Sahillerimizin ve karasularımızın en büyük güvencesi Sahil Güvenlik Komutanlığımızın görevini başarılarıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. Mezun olan arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyor, hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.