Dolar 32,4967
Euro 34,5866
Altın 2.497,31
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 24°C
Az Bulutlu
Antalya
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

Şehit polis Alim Nar için İstanbul’da tören düzenlendi

Şehit polis Alim Nar için İstanbul’da tören düzenlendi
REKLAM ALANI
25 Ekim 2022 17:28
182
A+
A-

Silivri’de gözaltına alınmak istenen şüphelilerin silahla açtığı ateş sonucu yaralan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Komiser Yardımcısı Alim Nar için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tören düzenledi.

Nar’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, evinde helallik alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine getirildi. Burada şehit için saygı duruşunda bulunuldu.
Törene şehit polisin eşi Yıldız Nar, kızı İrem Zehra Nar, oğlu Mehmet Emin Nar ile yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile şehidin yakınları katıldı.
Burada konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Alim Nar’ın Avcılar’da meydana gelen cinayet olayının firari 2 şüphelisini yakalamak için Silivri’deki bir adrese operasyon düzenlendiği sırada şüpheliler tarafından açılan ateş sonucu şehit olduğunu söyledi.Aktaş, “Arkadaşımızı şehit eden ve Avcılar’daki cinayet olayının failinin de aralarında bulunduğu toplam 3 şahıs, 4 tabanca ile yakalanarak gözaltına alınmış, haklarında adli tahkikat devam etmektedir.” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti ile milletinin polisi olmayı daima aynı inanç ve azimle sürdüreceklerini dile getiren Aktaş, “Vatana hizmet için çarpan bu yürekler var oldukça tüm kanunsuzluklarla mücadelemiz devam edecektir.” diye konuştu.
Okunan duanın ardından şehit Nar’ın naaşı, tören mangası tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına götürüldü.
Nar’ın, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı için Fatih Camisi’ne götürülen naaşı, Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verilecek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.