Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 21°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Selçuk Tepeli Fox Tv den Kovuldu mu.?

Selçuk Tepeli Fox Tv den  Kovuldu mu.?
REKLAM ALANI
21 Mayıs 2022 14:09
310
A+
A-

Selçuk Tepeli  FOX TV’den kovuldu mu? sorusunun yanıtı, fox tv ana haberin sunucusu ile ilgili sosyal medyadaki iddialar sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü sunucu, çiftçilere ilişkin bir haber sebebiyle sinirlenerek önce kalem fırlatmış, ardından da masada duran bardağı kırmıştı. Peki Selçuk Tepeli FOX TV’den kovuldu mu?

Selçuk Tepeli FOX Ana Haberin dün akşamki yayınında Tapusunu alamayan köylüler” haberinin dönüşünde sinirli olduğu görülen Tepeli ilk başta uzun süre sessizliğini korudu. “Köylülerin toprağına göz diktiler” haberini sunması beklenen Tepeli önce elindeki kalemi masaya fırlattı.

Daha sonra cümleye giren Tepeli, “Efendim bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı” ifadelerini kullandı. Sesi titreyen ve sinirlerine hakim olamayan Tepeli, “Geç abi, diğer habere geç, gözünü seveyim, geç abi, geç, geç…” diye bağırarak önce kalemi hızlıca masaya fırlattı, daha sonra masada duran bardağı kırdı. Bardaktaki suyun bir kısmı kameralara geldi. İzleyicilerin de şaşkınlığa uğradığı anların ardından reji diğer haber geçti. Tepeli dönüşte bardak kırmasıyla ilgili bir şey söylemeden haber sunmaya devam etti.

Sosyal medyada Selçuk Tepeli’nin işine son verildiği öne sürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.