Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Sırbistan gümrüğü Türk yolcuların paralarına el koydu

Sırbistan gümrüğü Türk yolcuların paralarına el koydu
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2021 22:31
246
A+
A-

Sırbistan gümrüğü Türk yolcuların paralarına el koydu
Yaz tatili nedeniyle yolculuklar artmaya başladı. İster uçakla olsun, ister otomobille, her yolcunun beraberinde taşıyabileceği para miktarı 10 bin Euro’yu geçmemeli. Geçerse bunun gümrüğe bildirilmesi gerekiyor. Ne yazık ki bazı yolcular bu kuralı hiçe sayarak üzerlerine para gizleyerek Türkiye’ye yolculuk yapıyor ve sık sık yakalanıyorlar. Son olay Sırbistan gümrüğünde yaşandı.

Yetkililer 23 bin Euro buldu
Sırbistan Gümrük memurları Türkiye’ye seyahat eden içerisinde iki Türk vatandaşın bulunduğu Almanya plakalı bir aracı durdurdu. Bildirecek bir şeyleri olup olmadığı ve yanlarında ne kadar nakit taşıdıkları sorulduğunda, iki yolcuda sadece kişisel eşyalarını taşıdıklarını ve izin verilen 10.000 avroyu gümrük memurlarına gösterdiklerini söyledi. Fakat araçta yapılan detaylı aramada, plastik torbada beyan edilmemiş 23 bin Euro bulundu. Sırp polisi iki yolcunun beyan etmediği paraya el koydu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.