Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 23°C
Az Bulutlu
Antalya
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Sol Parti Antalya Milletvekili Adayları Belli Oldu

Sol Parti Antalya Milletvekili Adayları Belli Oldu
REKLAM ALANI
9 Nisan 2023 10:38 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2023 10:40
227
A+
A-

SOL PARTİ ANTALYA İL ÖRGÜTÜ SEÇİM STARTINI VERDİ.

SOL Parti Antalya İl Örgütü seçim startını Serik ilçesinde düzenlediği halk buluşmasıyla verdi. Serik Sebze Meyve Hali Çalışanları Derneği önünde yapılan buluşmaya İl Başkanı Aysel Aydın, yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları ve çok sayıda kişi katıldı. Sloganlarla başlayan halk buluşması , sırasıyla İl Başkanı Aysel Aydın, Sol Parti Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ayar ve katılımcıların konuşmalarıyla devam etti.

İlk sözü alan Sol Parti İl Başkanı Aysel Aydın; “ Sol Partinin seçimlere Sosyalist Güç Birliği İttifakı içinde kendi adı ve adaylarıyla seçime gireceğini belirtti. Aysel Aydın konuşmasının devamında “Bu ülkenin solcuları, devrimcileri olarak tarih boyunca sömürüye ve zorbalığa direndik. Bu 20 yılda da AKP-Saray rejimine karşı mücadele ettik, bedel ödedik. Alnımız ak, başımız dik! Şimdi bu en kritik seçimde birleşik bir sorumlulukla mücadeleye devam ediyoruz.

Tarihin gördüğü en karanlık ittifakı, Taliban ittifakını yenmek ve halka her tür kötülüğü yapan bu rejime son vermek için Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz. Milletvekili seçiminde de tüm halkımızı partimiz SOL Parti’ye oy vermeye çağırıyoruz ifadelerini kullandı.

Aysel Aydın’ın ardından Sol Parti Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ayar katılımcılara hitap etti.

Mustafa Ayar “ Ülkemizi, canımızı emanet ettiğimiz sevgili gençler ; hayatı ilmik ilmik ören emektar kadınlar, emekçiler, işsizler, ötekileştirilenler, bu ülkenin ezilenleri ; sesiniz olmaya , alın terinizin her damlasının hakkını teslim etmek için kollarımızı sıvadık.

Gericiliğe karşı laikliği savunmaya, patron devletine karşı kamucu bir anlayışın egemen olmasına, fabrikaların, bu ülkenin zenginliklerinin bir avuç yandaş-yalakaya 5’li çetelere para babalarına peşkeş çekilmesine değil, kamuya devredilmesine ve üretenlerin yönetmesi için sadece oylarınızla değil, yüreğinizle de SOL Parti’de buluşalım.

Kadın cinayetlerine karşı ,kadının özgürlüğünü , çocuk istismarcılarına karşı, çocuklarımıza güvenli yarınları istiyorsak oylarınız SOL Parti’ye .

Eşitliğin, özgürlüğün, barışın teminatı SOL Parti’dir

Okullarımızda orta çağ zihniyeti yerine; bilimsel ve laik bir eğitim için ,

Parasız ve kolay erişilebilir sağlık, parasız ve nitelikli eğitim için evet mührünü SOL Parti’ye basın.

Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren emperyalizme karşı; tam bağımsız ve barış içinde bir Türkiye inşası için adres SOL Parti’dir.

Cihatçı çetelere karşı ; bilimden ve laiklikten yana aydın gençlikten yanayız.

Ülkemizi cihatçı çetelerden temizleyeceğiz.

AB’nin rüşvetleri ile ülkemizi zavallı mülteci deposu haline getiren rüşvetçi zihniyeti tasfiye edeceğiz.

Emeklilerin insanca yaşayacağı gelire kavuşması için, bu ülkeyi cehenneme çeviren tek adamlığa, İslamcı faşist diktatörlüğe karşı devrimci demokratik bir ülke için milletvekilliğine adayım.

Dostlar; cehennemin kapılarını bir daha açılmamak üzere kapatmak istiyorsak ki; istiyoruz, sandığa gidin, sandıklara sahip çıkın ve oy kullanın.

Her oy çok kıymetlidir. Sola, Sol Parti’ye verilen her oy gericiliğin karşısında umudu yeşerten can suyu olacaktır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sol Parti’nin Antalya Milletvekili adayları tanıtıldı. Sol Parti’nin Antalya milletvekili adayları sırasıyla şu isimlerden oluşuyor;

SOL PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1- Mustafa Ayar

2 – Ayşegül Yetim Laçin

3 – Sabri Tanyeri

4 – Özkan Yatar

5 – Alican Atalay

6 – Saltanat Baykal

7 – Sultan Akkiraz

8 – Okan Yılmaz

9 – R.Gökçe Yılmaz

10 – M.Zeynep Güney

11 – Nasuh Ünal

12 – Hüseyin Tıkır

13 – Erdoğan Umur

14 – Ahmet Demirdöğdü

15 – İlhan Kamil Turan

16 – Durali Aydın

17 – Nizamettin Aydın

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.