Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 22°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
22°C
Parçalı Bulutlu
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Türkiye’de İlginç Bitcoin Vurgunu

Türkiye’de İlginç Bitcoin Vurgunu
REKLAM ALANI
26 Haziran 2021 11:04 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2021 11:06
251
A+
A-

Bitcoin ve kripto para dünyasında ilginç bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme ülkemizden. Bir kaçırma olayı ama Bitcoin bu kaçırmanın merkezinde yer alıyor.

Bitcoin için adam kaçırıldı

Olay Mersin’de yaşanıyor. Mersin’de 28 yaşındaki bir bilgisayar mühendisi Bitcoin hesabında bulunan para için kaçırıldı. Adamı kaçıran 4 şüpheli parayı kendi hesaplarına geçirmeye çalıştılar. 4 kişi mahkemece tutuklandılar.

Olayın ayrıntılarında ilginç gelişmeler yaşanmış durumda. Şüpheliler iddiaya göre kendilerini polis olarak tanıttılar ve BTC sahibi olan adamı kafasına silah dayayıp kaçırdılar. Şüpheliler adamın Bitcoin hesabındaki parayı kendi hesaplarına aktarabilmek için yoğun çaba sarf ettiler. Ancak parayı bir türlü aktaramadılar. Bu işi başaramayacaklarını anlayan şüpheliler bunun üzerine adamı bırakıp kaçtılar.

Adam şikayette bulundu

Ş:Ö isimli adam daha sonra konuyu emniyete taşıdı ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ş.Ö.’nün şikayette bulunması üzerine bölgede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini ayrıntılı bir şekilde inceledi. Araç plakasını çok geçmeden tespit eden polis; olaya karışmış olan 4 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda zaman zaman kripto para dünyasında bu tür olayların meydana geldiğini görmekteyiz. Bireylerin Bitcoin sahibi olduklarını her tarafta söylememeleri veya en azından yatırımın miktarının ne olduğunu belirtmemeleri güvenlik açısından son derece önemli.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.