Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 19°C
Gök Gürültülü
Antalya
19°C
Gök Gürültülü
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Ukraynalı Yüzücüye Kepez Belediyesi Sponsor Oldu.!

Ukraynalı Yüzücüye Kepez Belediyesi Sponsor Oldu.!
REKLAM ALANI
11 Nisan 2022 15:19
809
A+
A-

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, savaştan kaçan Ukrayna’nın milli yüzücüsü Oleksii Virchenko’nun sponsoru oldu

Lizbon’da yapılacak Avrupa Yüzme Şampiyonası’na katılacak olan ve savaş nedeniyle 2 aydır antrenman yapamayan  Ukrayna’nın milli paralimpik yüzücüsü Oleksii Virchenko’nun sponsoru, Kepez Belediyesi oldu. Rusya’nın başlattığı savaş sebebiyle yaşadığı Kiev yakınındaki Poltava’da antrenman yapamayan Virchenko, bir hafta önce açılan tahliye koridoruyla Polonya üzerinden Antalya’ya geldi. Kepez’de ikamet eden eniştesi Mehmet ve teyzesi Lesia Şahin çiftinin aracılığıyla Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne başvuran Virchenko, spor yaparak ülkesini uluslararası yarışmalarda temsil etmek istediğini söyledi.

EVİNDEYMİŞ GİBİ HİSSETSİN

Kepez Belediyesi’nin Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu antrenörleri ile kurduğu sıcak bağ nedeniyle tercihini bu yönde kullanan Virchenko’nun akrabaları Şahin çifti, hemen resmi başvuru yaptı. Durumu öğrenen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, Ukraynalı sporcu Virchenko ile Şahin çiftine gerekli kolaylıkların sağlanması talimatı verdi. Başkan Çatal, kendisini ziyeret eden Virchenko’yu, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile görüntülü arama yaparak tanıştırdı. Başkan Tütüncü, Virchenko’nun ücretsiz olarak havuzdan yararlanmasını ve kendisini evindeymiş gibi hissettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BİZİM SPORCUMUZ GİBİ GURURLANIRIZ

Tütüncü’nün gösterdiği misafirperverliğe teşekkür eden Virchenko, duygulu anlar yaşadı. Görüşmenin ardından kulübünün flamasını Virchenko’ya veren kulüp başkanı Çatal, ”Virchenko’nun başarılı olması için havuz antrenörlerinin daha dikkatli olmasını istedik. Spor evrenseldir. Evimizde bir şampiyon var ve onun çalışması lazım. Türk ya da Ukraynalı olması fark etmiyor. Madem ki Türkiye’de bizim misafirimiz, biz de elimizden geleni yapacağız. Virchenko’nun Lizbon’da herhangi bir başarı sağlaması karşısında, kendi sporcumuzun başarısı kadar seviniriz ve gururlanırız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.