Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 25°C
Açık
Antalya
25°C
Açık
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C
Pts 27°C

Yanlız Kurt İle Geri Dönüyor.!

Yanlız Kurt İle Geri Dönüyor.!
REKLAM ALANI
14 Kasım 2021 20:01
339
A+
A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından Kurtlar Vadisi’nin yerine geçmesi planlanan Yalnız Kurt oyuncu kadrosu için müthiş bir isim ön planda yer aldı. Bu ismin şimdilik sır gibi saklanan Hızır Çakırbeyli olduğu son gelen duyumlar arasında yer aldı.

Daha öncesinde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek dizilerinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav müthiş bir kadronun oluşmasını beklediği yeni dizisi için oyuncu kadrosunu hazırlamaya çalışıyor. Oldukça etkili bir senaryo ve güçlü isimlerden oluşacak kadro için şimdiden iki yeni isim ortaya çıktı

Başrollerinde şu ana kadar sadece Hasan Denizyaran’ın belli olduğu Yalnız Kurt adlı dizi ATV ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak. Şu ana kadar ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve kadrosu işe Şampiyonlar Ligi’ni andıran Kurtlar Vadisi herkes tarafından oldukça beğeni kazanmıştı.

 

Bu tür dizilerin izleyici kitlesini daha da arttırdığını hesaba katan Osman Sınav o yönde adım atılmasının daha doğru olduğuna inanırken EDHO dizisinin final yapması sonrasında şu ana kadar biraz arka planda kalan Oktay Kaynarca ve uzun süre ekranlardan uzak duran Kenan İmirzalıoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceği iddia edildi.

Hasan Denizyaran’ın başrollerde Altay Kurtoğlu karakterine hayat vereceği Yalnız Kurt dizisinde diğer oyuncular arasında Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han gibi isimlerde bulunuyor. Yalnız Kurt’ta Golyat adlı bir küresel güç ile buna karşı verilen amansız bir mücadele ele alınacak. Dizide ayrıca hükümete darbe yapmak, ekonomik sorunlar ortaya çıkarmak ve insanları birbirine düşürmek adına terör olaylarının planlanması gibi konularda yer alacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.