Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C

YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI 11 LİRA 30 KURUŞ OLDU

YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI 11 LİRA 30 KURUŞ OLDU
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2023 19:08
202
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginde yaptığı konuşmada, “Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Türkiye’yi tarihinin en büyük başarılarıyla beraberce tanıştırdıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizden önceki 70 yılda yapılamayan eserleri 21 yıla beraberce sığdırdık. Milletimizin iradesine vurulan prangaları beraberce parçaladık. Ülkemizi nice fırtınanın içerisinden güvenli sahillere beraber çıkardık. Terör örgütlerinin birlik ve beraberliğimize yönelik kalleş saldırılarını beraber püskürttük. Her karışında bir şehit yatan bu aziz vatanı ihanet çeteleri karşısında beraber savunduk, beraber yücelttik” dedi.

Son 21 yılda başardıklarından aldıkları güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlandıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet olarak çok daha büyük atılımların eşiğinde olduklarını söyledi.

“YAŞ ÇAY ALIM FİYATINI 11 LİRA 30 KURUŞA ÇIKARTIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de halka hitabında, 2023 yılı yaş çay alım fiyatını da paylaştı.

Geçen yıl destek ödemesiyle birlikte yaş çaya kilo başına 7 lira alım fiyatı belirlendiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yıl için, yine destek ödemesiyle birlikte yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz” şeklinde konuştu.(finike haber)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.