Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Açık
Antalya
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni Düzenlendi
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2023 16:43
95
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları kapsamında Vali Hulusi Şahin ve Ebru Şahin ev sahipliğinde Resmi Kabul Töreni düzenlendi.

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında Resmi Kabul Töreni düzenledi. Geniş bir katılımla gerçekleşen törene Antalya İl Protokolü, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Şehit aileleri, Gaziler ve milli sporcular katıldı. Vali Şahin ve Ebru Şahin masaları ziyaret ederek konuklarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Çok Çalışacağız, Çok Üreteceğiz Ve Asla Durmayacağız
Törendeki konuşmasına protokol üyeleri ve resepsiyona katılan konukları selamlayarak başlayan Vali Şahin; “Eğer bugün bu coğrafyada bağımsız bir Türk Devleti olarak bulunuyorsak, Başkomutanlık Meydan Muharebesi bunun savaş boyutu, Lozan da anlaşması ve tapusudur. Biz bunu başardık ve bunun üzerine yeni Türk Devletini inşa ettik. Kurucu babalarımıza ne kadar şükran duysak azdır. Tabii ki en başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Düşman çoktu ‘Yenilir.’ dedi, ordu yoktu ‘Kurulur.’ dedi, para yoktu ‘Bulunur.’ dedi ve hepsini yaptı. Bugün geldiğimiz noktada eğer kendi uçaklarımızı özgürce havada uçurabiliyorsak O’nun milletine olan sarsılmaz inancına borçluyuz. Onuncu Yıl Nutkundaki o kalpten söylediği ‘Türk milleti zekidir, Türk milleti çalışkandır.’ sözlerini lütfen hatırlayınız. Atatürk’ün bize çizdiği istikameti hem kendimize bir yol olarak benimsemeli, hem de çocuklarımıza bir rota olarak öğretmeliyiz. Bunun için çok çalışacağız, çok üreteceğiz ve asla durmayacağız, yorulmayacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.