Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 28°C
Açık
Antalya
28°C
Açık
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 24°C

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başladı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu  Başladı
REKLAM ALANI
9 Ekim 2023 17:33
106
A+
A-

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Alanya-Antalya parkuru, Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın start vermesiyle başladı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen TUR 2023, Vali Hulusi Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın Alanya-Antalya etabının startını vermesiyle başladı. Alanya Şelale Meydanı’ndan saat 11:40’da başlayan yarışa Vali Şahin ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya’nın yanı sıra Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alanya-Antalya Etabına, 24 Takımdan 163 Bisikletçi Katıldı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabında pedallar Alanya ve Antalya arasında çevrildi. Turun 135 kilometrelik Alanya-Antalya etabına, 24 takımdan 163 bisikletçi katıldı.

Vali Şahin, Dereceye Giren Yarışmacılara Ödüllerini Takdim Etti
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ilk etabı olan Alanya-Antalya yarışının galibi, Alpecin-Deceuninck takımından Jasper Philipsen oldu. Etabın ikincisi Gleb Syritsa olurken, Timothy Dupont üçüncü sırada yer aldı. Antalya’da düzenlenen ödül töreninde Vali Şahin, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya-Antalya etabında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 15 Ekim’de Son Bulacak
Genç yetenekler ve dünya yıldızı bisikletçilerin üst düzey rekabetinin nefesleri keseceği TUR 2023, 8-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ve dünyanın dört bir yanından gelen sporcuları bir araya getirmeye devam edecek. Bu heyecan dolu tur, 15 Ekim’de İstanbul’da Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenecek etapla son bulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.