Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 29°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 28°C
Cum 24°C

AKMEK’ten Yaza Merhaba Pikniği

AKMEK’ten Yaza Merhaba Pikniği
REKLAM ALANI
22 Haziran 2023 17:13
127
A+
A-

Kepez Belediyesi’nin Meslek Edindirme Kursu’nun(AKMEK), eğitici ve kursiyerleri Yaza Merhaba Pikniğinde buluştu.

Kepez Belediyesi’nin ücretsiz meslek edindirme kursu AKMEK’ler, bir yandan meslek eğitimleri veriyor, bir yandan da kursiyerlerini çeşitli etkinliklerle sosyal hayata dahil ediyor. AKMEK’in eğitici ve kursiyerleri sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Yaza Merhaba Pikniğinde buluştu. Kepez Macera Park’ta düzenlenen piknikte bir araya gelen kadınlar gün boyu gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Yaza Merhaba Pikniğine katılarak kadınların mutluluğuna ortak olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu güzel günü sizlerle paylaşmaktan kalplerimizi, gönüllerimizi sizlerle birleştirmekten dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.

HAYATI PAYLAŞIYORUZ

Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın(AKMEK), meslek eğitiminin yanında sosyalleşmeyi sağlayan çok önemli bir ortam olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “AKMEK’te farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz. Hayatı paylaşıyoruz. Hayatın içerisinde kalplerimizi, gönüllerimizi güzelleştirdiğimiz müstesna vakitleri paylaşıyoruz. Böylesi ortamlarda sevgileri büyütüyoruz. Kalpten kalbe, gönülden gönüle yollar buluyoruz. Böyle birbirimize sımsıkı sarılmak suretiyle toplamsal birliğimize ve bütünlüğümüze de önemli bir katkı sağlıyoruz.  Bugün olduğu gibi sizlerle çok daha güzel günlerde birlikte olacağız. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaz diliyorum. Sevgili çocuklarımıza da çiçek gibi bir tatil diliyorum.“ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.